cycman Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no wlasnie juz na to wpadlem ale dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwi Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ja mam codegena 300W i na moim sprzęcie mam takie napięcia (pomiary m-miernikiem b-bios): 12V - m12,41V - b12,60V 5V - m4,90V -b4,86V 3.3V - b3.21V próbowałem kręcić mojego bartona na 3200 ale niestety nie udało się - prawdopodobnie wina napięć. tak więc narazie nie kręcę ale staram sie załatwic inny zasilacz. co możecie doradzić: szukam cichego (czyt. bardzo cichego) zasilacza do 150zł widziałem napięcia odczytywane z biosu na kumpla sprzęcie 12V - 13,2V 5V - 4,5V koleś zupełnie nie przejmuje się takimi wynikami i nawet trochę kompa kręci!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 a jaki jest poziom wiedzy komputerowej twojego kumpla ? a a miernikiem sprawdzal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 a co myslicie zebym zakupil taka zasilke ? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6068 czekam na propozycje ktory mam wybrac albo poleccie jeszcze inne modele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 poszukaj innego sklepu bo w bino maja drogie zasilki. no komputronik albo apollo -> chieftec 400W=299zl, jezeli juz chcesz chiefteca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 420W to 299zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 a gdzie znajde duze wiatraki do zalozenia w obudowie ? bo chcialbym obnizyc temp w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 a ten chieftec to idzie z kazda plyta bo tam jest ze z pentium a ja mam athlona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 sory ze tak sie przy piep.. ale potrzebuje duzo odpowiedzi i mam jeszcze jedno ostatnie pytanie czy zaloze to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8529 na moja plyte glowna chodzi o to jak z gory dzieki za odpowiedz na wszystkie posty :) a i czy dobrze robie kupujac ten produkcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunek Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 sory ze tak sie przy piep.. ale potrzebuje duzo odpowiedzi i mam jeszcze jedno ostatnie pytanie czy zaloze to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8529 na moja plyte glowna chodzi o to jak z gory dzieki za odpowiedz na wszystkie posty :) a i czy dobrze robie kupujac ten produkcik Cycman wystaczy dokładnie poczytać!! Przeciez na stronie komputronika jest tekst informujący, gdzie znaleźć takie informacje http://www.zalman.co.kr/product/cooler/700...d_list_eng.html. Z tego wyciągu Zalmana wynika, że jednak nie wejdzie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 @ cycman - zerknij na test coolerów na tweaku. Na pewno wybierzesz coś, co wejdzie na twoją płytę i będzie odpowiednio wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 a gdzie znajde duze wiatraki do zalozenia w obudowie ? bo chcialbym obnizyc temp w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...