Mysterio Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 a final 97 z utah pamiatacie - mj pol przytomny ogrywa russela jak dziecko, wygrywa mecz i omal nie mdleje na parkiecie ... nawet sie nie usmiechnal po tym rzucie - pamietam jak dzis ;] [...] To były czasy, aż łezka się oku kręci.... :) Wtedy to chyba mj z pipenem na zmianę grali w tym meczu żeby jeden odpoczywał a drugi grał aby miał kto punkty robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 A Dr.J ? mozliwe - mea culpa ;] pogooglowalbym by sprawdzic ale nie chce mi sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobik Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Ja nigdy nie zapomnie meczu finalowego nr 6 z roku 1996, kiedy to byki grały z Seatlle. Tego dnia przypadał dzień ojca, a jak pewnie wiecie ojciec Jordana zostal zamordowany kilka lat wczesniej. Gdy zaczeło sie swiętowanie bullsów stałą się rzecz, która spowodowala ze zaczelem beczeć jak dzieciak.... Mike położył sie z piłką na parkiecie i zaczął płakać... pozniej ze spuszczoną głową pobiegł do szatni, położył sie na ziemi i dalej płakał... to bylo coś niesamowitego. Pozniej podczas wywiadu powiedzial : "This is for Dad" brak słow ps. no na NBA 2005 tez sie nie moge doczekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 przed mikiem takze nikt nie sadzil ze da sie wsadzic z osobistych ;] przed majkiem zrobil to dr. J teraz to juz nie jest jakis tam wyczyn dla tych sportowcow, (mam filmik gdzie carter w colegu robi paczke z osobistych i jeszcze miesza pilka w locie) ale faktycznie majk byl jakby prekursorem tej paczkil. Cieszy mnie fakt jak widze ze jednak majk zyje w waszych glowach ze pamietacie o nim, naprawde mnie to cieszy :) pozdro aha premiera NBA 2005 dla PC jak znalazlem 25 pazdziernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 MJ zawsze pozostanie w mojej głowie. To mój idol lat młodości. Nie jakiś tam muzyk,artysta czy inny sportowiec, a właśnie Michael Jordan. BTW - rozbawiłam mnie nieco ta ostatnia plotka, jakoby MJ miał jeszce raz zagrać w NBA w Miami Heat razem z Shaquille O'Neal'em. Sam jednak zdementował te bzdurki. Przyznam , ze jednak smutno byłoby oglądac 42-letniego MJ jak wchodzi na boisko na 15 minut i "wałęsa" się po boisku :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Wiesz mam u siebie w kolekcji ostatni mecz majka w karierze (w washington) bylo to z jednej strony smutne ze to juz ostatni mecz w jego karierze (zapowiedzial to podczas wywiadu w weekendzie all star w tym roku ze na 100000% to byl jego ostatni sezon) a zdrugiej strony cieszylem sie ze to juz ostatni mecz bo zal bylo mi go ogladac w takiej formie, niestety lata sie nie obejdzie nawet talentem/geniuszem bylo widac ze chce zrobic to co robil cale zycie - zwod miniecie czy wyskok ale fizycznie organizm mu na to nie pozwalal. Jakie to musialo byc przykre uczucie, wiedzial jak to zrobic gdzie minac ale byl o 50% za wolny czy za nisko wyskoczyl i poprostu "niedociagnal". Pod tym wzgledem cieszylem sie ze juz opuszcza ta gre, ale z drugiej strony plakalem ze juz go nie zobaczymy na parkietach NBA. Ale i tak pokazal w tym ostatnim swoim sezonie co potrafi mial pare naprawde zajeb.... akcji w takim wieku. W tym meczu (ostatnim wizards-76xers) mial takiego dunka pod koniec 2 polowy ze naprawde pare razy robilem replaye:) , nie byl to air dunk high above the rim ale i tak niezle bo w tlumie :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 a w mej pamieci nadal akcja (zapewne fani skojarza) ... meczu nie pamietam - wyskok prawa do dunka i gdy juz otwarty kosz spokojne przelozenie pilki do lewej i o tablice 2 punkty ;] toz to nie wiarygodne jak dlugo lecial i ze stoickim spokojem rzucil te punkty ... oczywiscie wokol niego multum nadaremnie blokujacych amatorow ;] jak nie kojarzycie ocb to znajde fotki czy filmik by zaprezentowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 a w mej pamieci nadal akcja (zapewne fani skojarza) ... meczu nie pamietam - wyskok prawa do dunka i gdy juz otwarty kosz spokojne przelozenie pilki do lewej i o tablice 2 punkty ;] toz to nie wiarygodne jak dlugo lecial i ze stoickim spokojem rzucil te punkty ... oczywiscie wokol niego multum nadaremnie blokujacych amatorow ;] jak nie kojarzycie ocb to znajde fotki czy filmik by zaprezentowac ;] To akcja była z lakersami w playoffach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 jak nie kojarzycie ocb to znajde fotki czy filmik by zaprezentowac ;] hehe jak mozna tego nie kojazyc, 3 mecz finaly lakers - bulls 1991 rok I tytul byczkow. widzialem wywiad gdzie zapytany majk dlaczego tak zrobil bo przeciez na powtorkach widac ze mogl to swobodnie zaladowac z gory. Powiedzial ze przestraszyl sie skaczacego z prwej strony do bloku sama perkinsa, dlatego przelozyl pilke na lewa reke i rzucil z lewej strony, a perkins jednak nie wyskoczyl dlatego tak dziwnie to wyszlo... - on byl geniuszem 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 on byl geniuszem 8O jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Dla mnie to najlepsza akcja w historii NBA. Totalna spontaniczność, pełen freestyle. Tylko geniusz może coś takiego zagrać. Pomijam tu oczywiście możliwości motoryczne. Z ciekawości próbowałem cos takiego zrobić "na sucho", sam na sam z koszem znaczy. Mało co sobie zębów o parkiet nie wybiłem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 a w mej pamieci nadal akcja (zapewne fani skojarza) ... meczu nie pamietam - wyskok prawa do dunka i gdy juz otwarty kosz spokojne przelozenie pilki do lewej i o tablice 2 punkty ;]Ta akcja fajny była, ale była jeszcze jedna. Nie wiem z kim grało Chicago, (przeciwnik był w nienbieskich strojach, zakładam, że to Orlando Magic, ponieważ mieli również białe gwiazdki na strojach). Mianowicie, MJ zaczyna kozłować sprzed pola za 3 pkt, po lewej stronie boiska, wbiega na połowę długości pola 3ech sekund, tuż przy krawędzi (do kosza miał jeszcze z 1,5-2 m) wyskakuje i mając obrońcę przed soba mija go w powietrzu i robi layup z drugiej strony kosza (od prawej). To trzeba zobaczyć, np. w MJ to the MAX (beginning), albo MJ - His Airness (tutaj trochę skrócona wersja :|). Sam Live 2005 jakoś mnie jeszcze nie przekonuje, screeny wstępne zawsze są doprawiane Photoshopem, więc nie ma się co ekscytować. Jak zobaczę rewelacyjne osiągnięcia graficzne i przede wszystkim grywalne to będę mógł powiedzieć, że ta wersja należy do udanych dla EA Sports. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Ta akcja fajny była, ale była jeszcze jedna. Nie wiem z kim grało Chicago, (przeciwnik był w nienbieskich strojach, zakładam, że to Orlando Magic, ponieważ mieli również białe gwiazdki na strojach). Mianowicie, MJ zaczyna kozłować sprzed pola za 3 pkt, po lewej stronie boiska, wbiega na połowę długości pola 3ech sekund, tuż przy krawędzi (do kosza miał jeszcze z 1,5-2 m) wyskakuje i mając obrońcę przed soba mija go w powietrzu i robi layup z drugiej strony kosza (od prawej). To trzeba zobaczyć, np. w MJ to the MAX (beginning), albo MJ - His Airness (tutaj trochę skrócona wersja :|). zgadles grali przeciwko orlando sezon 89/90, ale najlepsze w tej akcji jest to ze mj mija w powietrzy 3 rywali kazdego pokoleji a nie trzech naraz, kazdego z osobno w kolejnych sekundach, dla mnie ta wlasnie akcja jest najlepsza, mam widok tej akcji z pod kosza ja nie wim jak on to zrobil ale tak dlugo wisial w powietrzu ze normalnie jak by lecial, poprostu szok, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 jak nie kojarzycie ocb to znajde fotki czy filmik by zaprezentowac ;] hehe jak mozna tego nie kojazyc, 3 mecz finaly lakers - bulls 1991 rok I tytul byczkow. widzialem wywiad gdzie zapytany majk dlaczego tak zrobil bo przeciez na powtorkach widac ze mogl to swobodnie zaladowac z gory. Powiedzial ze przestraszyl sie skaczacego z prwej strony do bloku sama perkinsa, dlatego przelozyl pilke na lewa reke i rzucil z lewej strony, a perkins jednak nie wyskoczyl dlatego tak dziwnie to wyszlo... - on byl geniuszem 8O hehe, a obok stał magic z rozdziawioną gębą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 jak nie kojarzycie ocb to znajde fotki czy filmik by zaprezentowac ;] hehe jak mozna tego nie kojazyc, 3 mecz finaly lakers - bulls 1991 rok I tytul byczkow. widzialem wywiad gdzie zapytany majk dlaczego tak zrobil bo przeciez na powtorkach widac ze mogl to swobodnie zaladowac z gory. Powiedzial ze przestraszyl sie skaczacego z prwej strony do bloku sama perkinsa, dlatego przelozyl pilke na lewa reke i rzucil z lewej strony, a perkins jednak nie wyskoczyl dlatego tak dziwnie to wyszlo... - on byl geniuszem 8O hehe, a obok stał magic z rozdziawioną gębą A Ty jak byś stał obok to byś jej nie rozdziawił :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 filmik z tej akcji co opisalem ;] troche slaba jakosc ;/ jak ktos ma z tej akcji vs orlando to niech zapoda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 inne ciekawostki: -rzuty mj osobistych do kosza z zamknietymi oczami założył sie z mutombo i oczywiscie trafił.... -kiedyś zablokował Ewinga... -patrzył na swoje statystyki podczas kazdej przerwy w meczu i poprawiał sędzów!!! -kiedys gdy przegrał partyjke golfa z jakims kumplem to następnego dnia wpadł do niego o 4.00 rano! zeby sie odegrac mj mial swira na swoim punkcie, no i nie potrafial przegrywac... tak naprawde to nic mnie ostatnio w nba nie zaskakuje aaaa widzieliscie może jak L. James ( w jakims przerywniku) rzuca na treningu cavs kilka razy z rzędu przez cała hale trójeczki???? 8O 8O 8O i jak to robi??? czysty piękny nadgarstek i to przez całą hale..... jeeeezzzzzuuuuuu cos takiego widzialem po raz pierwszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 jak nie kojarzycie ocb to znajde fotki czy filmik by zaprezentowac ;] hehe jak mozna tego nie kojazyc, 3 mecz finaly lakers - bulls 1991 rok I tytul byczkow. widzialem wywiad gdzie zapytany majk dlaczego tak zrobil bo przeciez na powtorkach widac ze mogl to swobodnie zaladowac z gory. Powiedzial ze przestraszyl sie skaczacego z prwej strony do bloku sama perkinsa, dlatego przelozyl pilke na lewa reke i rzucil z lewej strony, a perkins jednak nie wyskoczyl dlatego tak dziwnie to wyszlo... - on byl geniuszem 8O hehe, a obok stał magic z rozdziawioną gębą A Ty jak byś stał obok to byś jej nie rozdziawił :?: ;) hehe nie... ja bym mu c.i.p.k.e sprzedał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 ... zgadles grali przeciwko orlando sezon 89/90, ale najlepsze w tej akcji jest to ze mj mija w powietrzy 3 rywali kazdego pokoleji a nie trzech naraz, kazdego z osobno w kolejnych sekundach, dla mnie ta wlasnie akcja jest najlepsza, mam widok tej akcji z pod kosza ja nie wim jak on to zrobil ale tak dlugo wisial w powietrzu ze normalnie jak by lecial, poprostu szok, Szok to był i jest nadal 8O Nie mogę wyjść z podziwu dla jego wyskoku (słyszałem, że miał wyskok 1,4-1,5m 8O , a czy więcej? tego niestety nie wiem...) i zdolności. Podobne "cuda" działy się w meczach z Utah, gdy MJ wpada w pole 3ech sekund, widzi, że Ostertag będzie go chciał zablokować, więc layup'em coś a'la ta sytuacja z Orlando, odwrócony tyłem do tablicy, tuż przy linii końcowej sieka taki rzut, że spadłem z krzesła jak to zobaczyłem w relacji TV. :roll: Miło jest powspominać, szkoda, że teraz już większość Przyszłych talentów, to gwiazdy głównie marketingu i $$$ ;/ MJ pomimo, iż zarabiał pod koniec kariery, lata 1997/1998 po kilkadziesiąt milionów dolarów z reklam, kontraktu w NBA, sponsoringu, kasa nie zawładnęła nim, szkoda, że tak mało jest takich osób :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 hehe z tym wyskokiem to tropsze przesadziles, w latach swojej najlepszej swietnosci (chodzi o wyskok) jak to opisuje w swojej biografi czyli uniwersytet north carolina mial ok 114/115 cm dosieznego, czyli stojac w miejscu skaczes do gory, nie wiem ile mial z naskoku czyli z rozbiegu mysle ze moze wtedy bylo cos ok 130/135 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 140 mial pipen z rozbiegu mam to w jakies gazecie jak jeszcze wychodzily unas Magic Basketball, Pro Basketball no ale koles mial troszke nogi zgiete :) wiec mozna tez mowic o 115 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Dla wszystkich znajacych j. angielski tutaj macie recenzje NBA Live 2005, powiem tak jezeli to wszystko co tam pisza jest prawda to szykuje sie poprostu chicior gry dlamaniakow koszykowki. Ja juz nie moge sie doczekac http://cube.ign.com/articles/551/551704p1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shasta_McNasty Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Ja się boję, że zrąbali klawiszologię. Ale ogólnie jest to jedna z najbardziej oczekiwanych gier przeze mnie. Zwłaszcza All-Star Game. Ciekawy jest jak będzie wyglądała rywalizacji np w Dunk Contest... A przy okazji: Zawsze pykałem w NBA na klawiaturze ale teraz mam poważne wątpliwości czy dam radę. Jakiego pada powiniem sobie kupić żeby nie oszaleć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 pada który ma klawisze po rozmieszczane tak jak ten z psxa :D albo najlepiej pad od psx i przejsiówka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 no wlasnie ciekawe jak bedziesie grywalo na klawie bo w 2004 juz bylo ciezko, nie mozna bylo robic freestylu, trzeba bylo miec analogi, a tutaj ten konkurs paczek, chyba bede musial kupic jakiegos pada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Kupienie pada to wydatek rzedu 60zl :) A to nie tak bardzo duzo :) W koncu bedzie sluzyl sporo czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Bez pada to co to za przyjemność.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 T.Mc chodzilo o ta gazetke?? :twisted: http://members.lycos.co.uk/siwj/pipen.jpg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Panowie kiedy premiera NBA ? kiedys czytalem ze 12 potem szukalem i w kazdym mijscu inna data w jednym 22 w drugim 26 w innym jeszcze pozniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Ostatecznie chyba 26 października, jeżeli chodzi o platformę PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...