Skocz do zawartości
xavier84

NBA Live 2005

Rekomendowane odpowiedzi

26 czyli jeszcze jeden dzionek :) NORMALNIE NIE MOGĘ SIE JUŻ DOCZEKAĆ = będziemy mieć na czas bo zarówno nowy sezonik NBA jak i NBA LIVE 2005 RUSZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no ja zawsze tak prubowalemrobic zaczynajac nowy sezon w livie razem z sezonem NBA, kurde juz mnie nosi, dobrze ze mam dzisiaj trening w AZS'sie to sie wyzyje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HEHEHE no dokładnie ja tak samo JORDI23" tak samo zawsze składy uaktualniałem itd. mam nadzieje ze wyjdzie na czas - ie. Bo naprawde juz dłuzej czekać nie moge:) "old faces in new places" mysle ze najw.. transfery juz są porobione :) aaaaa i własnie edit mode :) zawsze moożżna stworzyć siebie :) ubiór tatuaze, opaski, umiejetnosci itd.. buciki :):) mniam mniamm to loobie :) JESTEM CIEKAWY CZY KTOS POGRYWA NA PS2 ?? ijak mu sie podoba?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do najlepszych zagran MJa to ta akcja jest jedna z najlepszych jakie kiedykolwiek widzialemhttp://mlodykaras.neostrada.pl/MJs_best.avi

Eee to malo widziales :} zreszta z tak bogatej kariery wybrac jedna akcje to raczej nie mozliwe :} Ja czasmi jak ogladam posklejane akcje po 4-5 minut to ciezko wybrac ta jedna jedyna :}

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I love this game!

o yeah, ale dzisiaj dobry dzien po pracy o 20 mam trening basketa na azs'sie a potem wieczorem pykne liva 2005 i rano zadzwonie do szefa ze jestem chory i nie moge przyjsc bo pewnie poloze sie spac nad ranem :lol:

co za piekne zycie :), nawet zapomnialem o HL2 przez tego liva :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra jest sama w sobie dobra, i przyjemnie sie gra z tym ze musze spedzic wiecej czasu na konfigu klawiszy bo cos chyba jest skopane, a niestety nie mam pada

na pochwale zasluguje intro gry (!), grafika, postacie i otoczenie, choc mogliby sie postarac i stworzyc publike ala nhl. samo menu gry wyglada nie za dobrze, dodatkowo widze swoj kursor z windowsa... ale mysle ze pomijajac te fakty jest :banan:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra jest sama w sobie dobra, i przyjemnie sie gra z tym ze musze spedzic wiecej czasu na konfigu klawiszy bo cos chyba jest skopane, a niestety nie mam pada

na pochwale zasluguje intro gry (!), grafika, postacie i otoczenie, choc mogliby sie postarac i stworzyc publike ala nhl. samo menu gry wyglada nie za dobrze, dodatkowo widze swoj kursor z windowsa... ale mysle ze pomijajac te fakty jest :banan:

a powiedz w jakich grasz ustawieniach i jak ci biega

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem po wczorajszym meczu w łódzkiej CNBA i mimo, że cały "połamany" ( trudny mecz, jakiś kolo specjalnie latał za mną po boisku i nic innego nie robił tylko skupił się na kryciu mnie. Niech go szlag, ale i tak władowałem mu 26 pkt.) to nie mogę się doczekać "wersji komputerowej".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powiedz w jakich grasz ustawieniach i jak ci biega

wszystko na max + aa x4 i anizo x8 :arrow: MiODNIE

a tu moj kosz przeciwko magickom nba2005-RIP.avi (10mb) :twisted:

a w jakiej rozdzielczosci grasz?? no obejzalem akcje jakos bieda hehe zadnego duka ?? hej umiesc jakis filmik z konkursu wsadow :)

aha i bieda z ruchliwoscia myslalem ze cos poprawia ale niestety dalej sztywno to wyglada ale to nic grywalnosc sie liczy, hehe znowu codziennie jeden meczyk bede gral :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi