JORDAN22 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ostatecznie chyba 26 października, jeżeli chodzi o platformę PC.ZGADZA SIE 26 X 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 hej dzisiaj premiera tej oczekiwanej gry, ja juz nie moge sie doczekac, dawac mi liva :D kurcze walnelo mi sie to jest jutro ;( to dlatego ze nie moge sie doczekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 26 czy 27 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 26 chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 26 czyli jeszcze jeden dzionek :) NORMALNIE NIE MOGĘ SIE JUŻ DOCZEKAĆ = będziemy mieć na czas bo zarówno nowy sezonik NBA jak i NBA LIVE 2005 RUSZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 26 czyli jeszcze jeden dzionek :) NORMALNIE NIE MOGĘ SIE JUŻ DOCZEKAĆ = będziemy mieć na czas bo zarówno nowy sezonik NBA jak i NBA LIVE 2005 RUSZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ja zawsze tak prubowalemrobic zaczynajac nowy sezon w livie razem z sezonem NBA, kurde juz mnie nosi, dobrze ze mam dzisiaj trening w AZS'sie to sie wyzyje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Coś się boje, że może się jutro nie ukazać :(, wszędzie głucho, żadnych newsów, na nforcie już coś powinni powiedzieć :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 HEHEHE no dokładnie ja tak samo JORDI23" tak samo zawsze składy uaktualniałem itd. mam nadzieje ze wyjdzie na czas - ie. Bo naprawde juz dłuzej czekać nie moge:) "old faces in new places" mysle ze najw.. transfery juz są porobione :) aaaaa i własnie edit mode :) zawsze moożżna stworzyć siebie :) ubiór tatuaze, opaski, umiejetnosci itd.. buciki :):) mniam mniamm to loobie :) JESTEM CIEKAWY CZY KTOS POGRYWA NA PS2 ?? ijak mu sie podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 http://www.gamespot.com/xbox/sports/nbaliv...005/review.html Niedobrze 8/10 A u graczy nawet do 8 nie dociąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 [gluteus maximus] nigdzie nic nie pisza o livie na pc :( powinno byc juz cos gdzies napisane, powiedziane a tu cisza wrrrrr co za [gluteus maximus] :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 KUrffaaa co z tą gRą wyszła ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Data premiery: 2004-10-30 kurfde -> wiec jeszcze troche poczekamy ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Na nforce nic nie ma, na stronie ea Nba na PC jest Limited, tak więc chyba wyszło tylko w małych ilościach i jeszcze pare dni zanim będzie ogolno dostepne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Co do najlepszych zagran MJa to ta akcja jest jedna z najlepszych jakie kiedykolwiek widzialem http://mlodykaras.neostrada.pl/MJs_best.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Data premiery: 2004-10-30 kurfde -> wiec jeszcze troche poczekamy ;( wszedzie pisze premiera swiatowa 26 pazdziernik 1 listopada premiera w Polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Co do najlepszych zagran MJa to ta akcja jest jedna z najlepszych jakie kiedykolwiek widzialemhttp://mlodykaras.neostrada.pl/MJs_best.avi Eee to malo widziales :} zreszta z tak bogatej kariery wybrac jedna akcje to raczej nie mozliwe :} Ja czasmi jak ogladam posklejane akcje po 4-5 minut to ciezko wybrac ta jedna jedyna :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 no to Panowie i Panie juz jest !!! Pojawilo sie !!! dzisiaj bede lupal po pracy huraaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 no to Panowie i Panie juz jest !!! Pojawilo sie !!! dzisiaj bede lupal po pracy huraaaaJest jest potwierdzam :D, moze dzis zagram :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 JUZ JEST POJAIWŁA SIE WŁASNIE :) UBIEGŁEGO RANKA OK. 2:30 nad ranemmm :)) KURDEE aż "chce sie zyć " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 tak macie racje panowie;] aż chce sie żyć 8) nie moge sie doczekać momentu kiedy go odpale , w sumie specjalnie na okazje pes4 i nba live 2k5 kupilem sobie pada od ps'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 I love this game! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 I love this game! o yeah, ale dzisiaj dobry dzien po pracy o 20 mam trening basketa na azs'sie a potem wieczorem pykne liva 2005 i rano zadzwonie do szefa ze jestem chory i nie moge przyjsc bo pewnie poloze sie spac nad ranem :lol: co za piekne zycie :), nawet zapomnialem o HL2 przez tego liva :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Martwi mnie, że po 8 jak wchodziłem to była wersja niecałe 1,4GB, teraz jest ponad 1,4GB :?: . Ps: Dziś nie da rady zagrać, ale chyba dokupie ramu do mojej maszynki :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 gra jest sama w sobie dobra, i przyjemnie sie gra z tym ze musze spedzic wiecej czasu na konfigu klawiszy bo cos chyba jest skopane, a niestety nie mam pada na pochwale zasluguje intro gry (!), grafika, postacie i otoczenie, choc mogliby sie postarac i stworzyc publike ala nhl. samo menu gry wyglada nie za dobrze, dodatkowo widze swoj kursor z windowsa... ale mysle ze pomijajac te fakty jest :banan: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 gra jest sama w sobie dobra, i przyjemnie sie gra z tym ze musze spedzic wiecej czasu na konfigu klawiszy bo cos chyba jest skopane, a niestety nie mam pada na pochwale zasluguje intro gry (!), grafika, postacie i otoczenie, choc mogliby sie postarac i stworzyc publike ala nhl. samo menu gry wyglada nie za dobrze, dodatkowo widze swoj kursor z windowsa... ale mysle ze pomijajac te fakty jest :banan: a powiedz w jakich grasz ustawieniach i jak ci biega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Ja jestem po wczorajszym meczu w łódzkiej CNBA i mimo, że cały "połamany" ( trudny mecz, jakiś kolo specjalnie latał za mną po boisku i nic innego nie robił tylko skupił się na kryciu mnie. Niech go szlag, ale i tak władowałem mu 26 pkt.) to nie mogę się doczekać "wersji komputerowej". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 a powiedz w jakich grasz ustawieniach i jak ci biega wszystko na max + aa x4 i anizo x8 :arrow: MiODNIE a tu moj kosz przeciwko magickom nba2005-RIP.avi (10mb) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 a powiedz w jakich grasz ustawieniach i jak ci biega wszystko na max + aa x4 i anizo x8 :arrow: MiODNIE a tu moj kosz przeciwko magickom nba2005-RIP.avi (10mb) :twisted: a w jakiej rozdzielczosci grasz?? no obejzalem akcje jakos bieda hehe zadnego duka ?? hej umiesc jakis filmik z konkursu wsadow :) aha i bieda z ruchliwoscia myslalem ze cos poprawia ale niestety dalej sztywno to wyglada ale to nic grywalnosc sie liczy, hehe znowu codziennie jeden meczyk bede gral :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 DZIŚ - NAJPOZNIEJ ((jUTRO)) bede smigał :) meczyk za meczykiem, mam nadzijee ze rozpoczne sezonik pierwszy raz wczesniej niżżz 2 listopada HEHEEH :) pozdro all players Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Jordi23 oczywiscie ze w 1024x768 a to dla Ciebie wsad jeden (oczywiscie nie ja go robilem tylko CPU bo ja dopiero musze pocwiczyc hehe :) ) ale PRZEJE**NE jednym slowem :arrow: nba2005-wsady-RIP.avi (7mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...