Skocz do zawartości
xavier84

NBA Live 2005

Rekomendowane odpowiedzi

LeBron to wspaniały gracz mimo młodego wieku. Ale niestety nie ma i nigdy nie będzie miał "tego czegoś" co miał MJ. Tej tajemniczości i nieprzewidywalności, tej woli walki i charyzmy i tej niesamowitej umiejętności wzbudzania u przeciwnika strachu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja sie wypowiem :

Nie uwazajcie mnie za chwalacego sie bo takim na pewno nie jestem. Ale uwazam sie za jednego z wiekszych nawet bym powiedzial jednym z wiekszych fanow Majkela w Polsce, przeczytalem chyba wszystkie ksiazki publikacje i zapiski o nim jakie sa dostepne u nas w kraju. Od jego meczy i filmow o nim to polki mi sie urywaja nie mowiac juz o zdjeciach i plakatach. Ogolnie to jest dla mnie osoba ktora na pewno uksztaltowala w jakims marginalnym stopniu moje zycie, na pewno odcisnela jego osoba jakis znak w moim zyciu, dlatego rozumiem kolego co tak pisze o Lebronie. Zgodze sie tez z tym ze sam Michael Jordan wypowiedzial sie w zeszlym sezonie ze widzi w Lebronie swojego nastepce, nie mowil tak nigdy o nikim w taki sposob. Obecnie ciezko jest juz zdobyc jakies mecze (hehe wiekszosc juz mam) w wykonaniu majka, dlatego zbieram mecze CAVS. Przyznam sie ze ten zawodnik bardzo przypomina mi MJ. I nie chodzi mi o jego ruchy, bo podtym wzgledem MJ byl chyba najladniej ruszajacym sie zawodnikiem na swiecie (zreszta pod jakim nie byl najlepszy :) ) Lebron jak na swoj wiek 19 lat wydaje mi sie ze jest lepszy niz byl MJ w jego wieku, MJ jak mial 19 lat dopiero pogrywal w kosza, przeciez on wiecej gral w baseball i football w tym wieku.

Wiec gdyby porownac 19 letniego majka i 19 letniego lebrona na pewno lebron byl by gora, zreszta majk w jego wieku mial ledwo 190cm potem urosl jeszcze kolejne 8, wiec przy wzroscie lebrona 204 majk byl by nizszy o 14 cm a to juz duzo, no i jak zbudowany jest James w swoim wieku - szok. Wiec to wszystko prawda, hipotetycznie Mj 19 letni mial by male szanse z Lebronem.

Na pewno Lebron bedzie wspanialym zawodnikiem, juz jest w tym sezonie przechodzi oczekiwania wszystkich, stasytyki ma bardzo oszalamiajace. (obejzalem akies 8 meczy z tego sezonu z jego udzialem)

Jest tylko jedno ALE.... dopoki nie zdabedzie tytulu mistrza NBA doputy jego slawa bedzie na poziomie Iversona cartera McGradego. NIe mowie tu juz o dynastii jak bykow, bo to co zrobili w latach 90 bylo cudowne. Trzeba tez powiedziez ze sam tego nie zdobedzie, Mj mial wspanialy zespol, super kompanow z Pippenem na czele, ale sam mial w tym baardzo duzy wklad, wprowadzajac straszny rezim podczas treningow, ale tylko tak sie wygrywa tytul NBA.

Lebron narazie jest expozja ofensywna jednak jest slaby w obronie i to widac i to powtarzaja amerykanscy komentatorzy. Jednak obrony mozna sie latwiej nauczyc niz ataku wiec jest na dobrej drodze. Majk byl kompletny pod tym wzgledem ale tez sie tego uczyl. Ja wroze Lebronowi duuuza kariere, ale czy to bedzie nastepca MAJKA tego nikt nie jest w stanie powiedziec na 100%, wazne jest tez jak sie bedzie zachowywal poza parkietem, majk byl mistrzem w tym wzgledzie, wiadomo mial wpadki jest tylko czlowiekiem ale uwielbialy go dzieci, dziennikarze i kochala go kamera. To tez jest wazne w tym zawodzie jakim jest koszykowka NBA.

Lebron to gowniarz, w tak mlodym wieku dostal ogromne pieniadze boje sie zeby go to nie przeroslo i zeby nie popelnil glupstw bo szybko zniknie z aren NBA. Ja zycze mu naprawde wszystiego dobrego, i obecnie od czasu odejscia majka z nba wlasnie lebron znowu przyciagnal mnie do tej ligi. Ogladam tylko mecze z jego udzialem.

a teraz wracajac do Liva 2005 czy wiecie moze czy pojawil sie juz patch dodajacy jordana do nba 2005???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja sie wypowiem :

Nie uwazajcie mnie za chwalacego sie bo takim na pewno nie jestem. Ale uwazam sie za jednego z wiekszych nawet bym powiedzial jednym z wiekszych fanow Majkela w Polsce, przeczytalem chyba wszystkie ksiazki publikacje i zapiski o nim jakie sa dostepne u nas w kraju. Od jego meczy i filmow o nim to polki mi sie urywaja nie mowiac juz o zdjeciach i plakatach. Ogolnie to jest dla mnie osoba ktora na pewno uksztaltowala w jakims marginalnym stopniu moje zycie, na pewno odcisnela jego osoba jakis znak w moim zyciu, dlatego rozumiem kolego co tak pisze o Lebronie. Zgodze sie tez z tym ze sam Michael Jordan wypowiedzial sie w zeszlym sezonie ze widzi w Lebronie swojego nastepce, nie mowil tak nigdy o nikim w taki sposob. Obecnie ciezko jest juz zdobyc jakies mecze (hehe wiekszosc juz mam) w wykonaniu majka, dlatego zbieram mecze CAVS. Przyznam sie ze ten zawodnik bardzo przypomina mi MJ. I nie chodzi mi o jego ruchy, bo podtym wzgledem MJ byl chyba najladniej ruszajacym sie zawodnikiem na swiecie (zreszta pod jakim nie byl najlepszy :) ) Lebron jak na swoj wiek 19 lat wydaje mi sie ze jest lepszy niz byl MJ w jego wieku, MJ jak mial 19 lat dopiero pogrywal w kosza, przeciez on wiecej gral w baseball i football w tym wieku.

Wiec gdyby porownac 19 letniego majka i 19 letniego lebrona na pewno lebron byl by gora, zreszta majk w jego wieku mial ledwo 190cm potem urosl jeszcze kolejne 8, wiec przy wzroscie lebrona 204 majk byl by nizszy o 14 cm a to juz duzo, no i jak zbudowany jest James w swoim wieku - szok. Wiec to wszystko prawda, hipotetycznie Mj 19 letni mial by male szanse z Lebronem.

Na pewno Lebron bedzie wspanialym zawodnikiem, juz jest w tym sezonie przechodzi oczekiwania wszystkich, stasytyki ma bardzo oszalamiajace. (obejzalem akies 8 meczy z tego sezonu z jego udzialem)

Jest tylko jedno ALE.... dopoki nie zdabedzie tytulu mistrza NBA doputy jego slawa bedzie na poziomie Iversona cartera McGradego. NIe mowie tu juz o dynastii jak bykow, bo to co zrobili w latach 90 bylo cudowne. Trzeba tez powiedziez ze sam tego nie zdobedzie, Mj mial wspanialy zespol, super kompanow z Pippenem na czele, ale sam mial w tym baardzo duzy wklad, wprowadzajac straszny rezim podczas treningow, ale tylko tak sie wygrywa tytul NBA.

Lebron narazie jest expozja ofensywna jednak jest slaby w obronie i to widac i to powtarzaja amerykanscy komentatorzy. Jednak obrony mozna sie latwiej nauczyc niz ataku wiec jest na dobrej drodze. Majk byl kompletny pod tym wzgledem ale tez sie tego uczyl. Ja wroze Lebronowi duuuza kariere, ale czy to bedzie nastepca MAJKA tego nikt nie jest w stanie powiedziec na 100%, wazne jest tez jak sie bedzie zachowywal poza parkietem, majk byl mistrzem w tym wzgledzie, wiadomo mial wpadki jest tylko czlowiekiem ale uwielbialy go dzieci, dziennikarze i kochala go kamera. To tez jest wazne w tym zawodzie jakim jest koszykowka NBA.

Lebron to gowniarz, w tak mlodym wieku dostal ogromne pieniadze boje sie zeby go to nie przeroslo i zeby nie popelnil glupstw bo szybko zniknie z aren NBA. Ja zycze mu naprawde wszystiego dobrego, i obecnie od czasu odejscia majka z nba wlasnie lebron znowu przyciagnal mnie do tej ligi. Ogladam tylko mecze z jego udzialem.

a teraz wracajac do Liva 2005 czy wiecie moze czy pojawil sie juz patch dodajacy jordana do nba 2005???

Jordi23 piekna wypowiedz RESPECT!!:D Mam pytanko do Ciebie czy masz jakies jego mecze na kompie "pelnometrazowki"? Bo ja znalazlem same mecze jego z univerku :( a cavsow zadnych...jakos bysmy sie dogadali ?:D gg:2834824

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.James jest przereklamowany w końcu miał byćgwiazdą nr.1 ligi tak chciał D.Sternn niestety nic z tego nie wyszło L.James może i na tle swojej słabej drużyny z Clevland wypada nieźle ale niestety Jordanem nigdy nie będzie. W tym momencie w lidze sązawodnicy o niebo od niego lepsi Cartet , Iverson , Pierce , Wade , Bryant , Harrington ...... lista jest długa i nei zawsze ich przewaga nad Jamesem wynika z lepszych umiejętności po prostu oni mająto cośczego James nigdy nie będzie miał potrafią <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> całą grę na siebie i w ostatnich minutach meczu przechylićszalę zwycięstwa na rzecz swojego zespołu. James zdobywa po 20 pkt ale sąto punkty w trakcie meczu a widziałem z nim już pare meczy i w najważniejszych momentach nie potrafił wytrzymać presji wyniku i zawodził. Na niekorzyśc można też dodać do tego jego występ na olimpiadzie kto widział ten wie ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie troszeczke OT jezeli mozna:

Wiecie skad mozna zessac meczyki NBA? Niestety nie posiadam ani kablowki ani satelity a na TVN juz od bardzo dawna nie puszczaja NBA :( Polska i Europejska liga to nie to samo co te akcje i rzuty w NBA. Moze wie ktos skad mozna zassac jakies meczyki? Najlepiej Full. Moze byc jakis progs p2p. Np DC++. Pod jaka nazwa w nich szukac takich rzeczy? :|

pozdro i dziek iz gory za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.James jest przereklamowany w końcu miał byćgwiazdą nr.1 ligi tak chciał D.Sternn niestety nic z tego nie wyszło L.James może i na tle swojej słabej drużyny z Clevland wypada nieźle ale niestety Jordanem nigdy nie będzie. W tym momencie w lidze sązawodnicy o niebo od niego lepsi Cartet , Iverson , Pierce , Wade , Bryant , Harrington ...... lista jest długa i nei zawsze ich przewaga nad Jamesem wynika z lepszych umiejętności po prostu oni mająto cośczego James nigdy nie będzie miał potrafią <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> całą grę na siebie i w ostatnich minutach meczu przechylićszalę zwycięstwa na rzecz swojego zespołu. James zdobywa po 20 pkt ale sąto punkty w trakcie meczu a widziałem z nim już pare meczy i w najważniejszych momentach nie potrafił wytrzymać presji wyniku i zawodził. Na niekorzyśc można też dodać do tego jego występ na olimpiadzie kto widział ten wie ....

bez przesady, nie ze wszystkim sie zgodze prawda jest ze jordanem nigdy nie bedzie przynajmniej w moich oczach. Jednak taki slaby to on nie jest, w tym sezonie zdobywa narazie 26,3 pnkt na mecz (jest trzeci przed kobym i iversonem) ma 7,8 zbiorki i 6.1 asysty, no sory ale z takimi statystykami jest duzo lepszy od cartera pirca wade'a harringtona itd. Do tego ta niby slaba druzyna cavs jest na 2 miejscu w lidze, maja naprawde ladny bilans i graja coraz lepiej, jak juz pislaem mialem okazje obejzec ok 10 meczy z tego sezonu w wykonaniu CAVS i wcale tak slabo nie graja, duuuuuzo lepiej niz w zeszym sezonie. Wiec nie uwazam ze jest on takim slabym zawodnikiem do jordanka to mu brakuje bardzo wiele i pewnie nigdy do tego nie dojdzie ale tak cienki to on jak mowisz nie jest.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak myslalem ze jest przereklamowany bo 1 sezon byl łejd czy karmelo grali w plejof a ten 1 naprawde swietnie a lebrona nawet tam nie bylo a mimo to zostal rookie roku nieczesto tak bywa. W tym sezonie jednak lebron pokazuje sie z niezlej strony. wprawdzie gra jest tylko na niego wiec jakby trudno nie rzucac po 25pts na mecz, jednak team CAVS wygrywa a to najwazniejsze.

Jak narazie jednak K.G. miazdzy - to jest postawa: zajebista kasa a palma nie odbila tylko z sezonu na sezon lepszy . to jest koles ktory mi imponuje!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzasnij sie wlep drzwiami od lodwki 3 razy i wroc na forum bo nie moge sluchac tych glupot ktore piszesz...Wejdz na jakas strone i porownaj statystyki LeBrona i tych smiesznych Carterow, Harringtonow itp w jego wieku!! Chlopie wez to poduwage ze on ma zaledwie 19 lat!!!!!!A jak juz rzezniczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzasnij sie wlep drzwiami od lodwki 3 razy i wroc na forum bo nie moge sluchac tych glupot ktore piszesz...Wejdz na jakas strone i porownaj statystyki LeBrona i tych smiesznych Carterow, Harringtonow itp w jego wieku!! Chlopie wez to poduwage ze on ma zaledwie 19 lat!!!!!!A jak juz rzezniczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzasnij sie wlep drzwiami od lodwki 3 razy i wroc na forum bo nie moge sluchac tych glupot ktore piszesz...Wejdz na jakas strone i porownaj statystyki LeBrona i tych smiesznych Carterow, Harringtonow itp w jego wieku!! Chlopie wez to poduwage ze on ma zaledwie 19 lat!!!!!!A jak juz rzezniczy

Trzasnąćdrzwiami od lodówki to ty możesz swoją główke po pierwsze statystyki to nie wszystko ten śmieszny Harrington kolego poprowadził Detroit do mistrzostwa NBA jakbyś nie wiedział i gra wyśmienicie gdyby chciał to mógłby zdobywać po 30 punktów w meczu tylko że on oddaje po 12-14 rzutów max kolego bo taką ma rolę w drużynie która jest o niebo lepiej zbilansowana niż Cavaliers 2.Ten śmieszny Carter jeden z najgorszych klubów NBA poprowadził do Finału konferencji wschodniej który przegrali z Philadelphią 3-4 , mam wymieniać dalej ile tytułów ma Kobe , ile razy Iverson był królem strzelców NBA tak więc pomyśl zanim coś powiesz nie mówie James może byćwielkim zawodnikiem ale na razie jest po prostu gwiazdą swojej drużyny nic pozatym , nic wielkiego nie osiągnął ale ma jeszcze czas więc jeśli ominą go kontuzje to pewnie będzie robił postępy ale to wyżej wymienionych graczy nie mówiąć już o graczach takich jak Duncan czy Garnett jeszcze wiele wiele mu brakuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie troszeczke OT jezeli mozna:

Wiecie skad mozna zessac meczyki NBA? Niestety nie posiadam ani kablowki ani satelity a na TVN juz od bardzo dawna nie puszczaja NBA :( Polska i Europejska liga to nie to samo co te akcje i rzuty w NBA. Moze wie ktos skad mozna zassac jakies meczyki? Najlepiej Full. Moze byc jakis progs p2p. Np DC++. Pod jaka nazwa w nich szukac takich rzeczy? :|

pozdro i dziek iz gory za pomoc :)

Mozesz sciagac przez torrenty-najlepsza siec p2p(programami np bitcomet lub azerus)

ja przeszukalem chyba cala siec na temat torrentow z finalow nba i innych i co ciekawe najwieksza anglojezyczną strone z torrentami prowadza polacy:) brawo brawo niech tylko nowych meczy przybywa wciaz:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co tu duzo mowic, wszyscy maja troche racji, lebron to jeszcze szczeniak, 19lat to przeciez jeszcze dziecko wiec narazie niech sie rozwija, po ilu latach majk zdobyl to wszystko, Spokojnie jest dobry, i jak bedzie madrze sie rozwijal i bedzie dobrze kierowany to moze zdobedzie mistrza NBA kiedys tam. Jednak co do krol strzelcow to moze zdobyc w tym sezonie, bo czemu nie, co do tego ma predyspozycje. jednak dla mnie ten tytul jakos nie przemawia, Gdyby dostal MVP sezonu oooo to co innego.

Jednak poczekajmu z ocenami tak do polowy sezonu jak bedzie rozegrane z 40-50 meczy - zobaczymy wtedy jaki bedzie bilans CAVS i jak bedzie gral James. Mnie zawiodlo NBA po tym co zrobili w Atenach - dla mnie poprostu ZENADA i KOMPROMITACJA. Rozumiem ze nie bylo tam shaqa kobiego cartera mcgradiego garneta itd, ale byly tez gwiazdy NBA no kurde ludzie, ah gdzie te czasy DREAM TEAM 1 ?????? to byla prawdziwa druzyna marzen - NAJLEPSZA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys sie interesowalem ostro koszykowka i NBA.

Wiedzialem wszystko o NBA, kazdy mecz jaki tylko moglem to widzialem.

NBA Action ogladalem namietnie, gralismy na boisku w kosza.

Ale to co sie teraz dzieje w NBA to jest po prostu komedia.

Rewia mody, osobowosi.

Koles zagra jeden sezon genialnie i juz go okrzykuja najlepszym graczem w historii, itp rzeczy.

Do takich gwiazd jak Jordan, Larry Bird, Hakeem Olajuwon, Magic Johnson, i innych ktorych przepraszam, ze nie wymienilem NIKT nigdy nie dorosnie poniewaz nie maja warunkow do tego aby sie nimi stac.

Moga byc lepsi ale nie osiagna tego co ich poprzednicy.

Carter niby taki figo fago w pierwszych latach, a juz sie o nim nawet nie mowi.

Co rok slysze o jakims nowym koszykarzu, ktory podbija NBA.

Spalaja sie i tutaj tkwi ich problem.

NBA to juz nie liga koszykowki. To tylko sposob na zarabianie pieniedzy, szkoda ze w taki sposob ktory spowodowal, ze nawet nie wiem teraz kto jest mistrzem NBA bo mnie to po prostu nie interesuje.

I zeby nie bylo nie na temat bo dostane pkt. to napisze, ze po "NBA inside 2000" z M$ zadna gra nie zasluguje na bycie na moim HDD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres masz racje, ja tez sie wychowalem na koszykowce lat 90 nie wiem ale bylo to cos innego, koszykowka sie zmienila strasznie. Ale tego sie nie zmieni NBA to machina do robienia pieniedzy. Dlatego bardzo czesto wracam do starych meczy z tamtych lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzasnij sie wlep drzwiami od lodwki 3 razy i wroc na forum bo nie moge sluchac tych glupot ktore piszesz...Wejdz na jakas strone i porownaj statystyki LeBrona i tych smiesznych Carterow, Harringtonow itp w jego wieku!! Chlopie wez to poduwage ze on ma zaledwie 19 lat!!!!!!A jak juz rzezniczy

Trzasnąćdrzwiami od lodówki to ty możesz swoją główke po pierwsze statystyki to nie wszystko ten śmieszny Harrington kolego poprowadził Detroit do mistrzostwa NBA jakbyś nie wiedział i gra wyśmienicie gdyby chciał to mógłby zdobywać po 30 punktów w meczu tylko że on oddaje po 12-14 rzutów max kolego bo taką ma rolę w drużynie która jest o niebo lepiej zbilansowana niż Cavaliers 2.Ten śmieszny Carter jeden z najgorszych klubów NBA poprowadził do Finału konferencji wschodniej który przegrali z Philadelphią 3-4 , mam wymieniać dalej ile tytułów ma Kobe , ile razy Iverson był królem strzelców NBA tak więc pomyśl zanim coś powiesz nie mówie James może byćwielkim zawodnikiem ale na razie jest po prostu gwiazdą swojej drużyny nic pozatym , nic wielkiego nie osiągnął ale ma jeszcze czas więc jeśli ominą go kontuzje to pewnie będzie robił postępy ale to wyżej wymienionych graczy nie mówiąć już o graczach takich jak Duncan czy Garnett jeszcze wiele wiele mu brakuje

Stary ja sie tylko przyczepie go tego Harringtona :lol: bo chyba cos ci sie pomerdalo. Jezeli juz to chodzi o Richarda Hamiltona :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary ja sie tylko przyczepie go tego Harringtona bo chyba cos ci sie pomerdalo. Jezeli juz to chodzi o Richarda Hamiltona

Jasne że tak jednak godzina 00:41 nie jest najlepszą do wyrażania swoich opinii :D

Harrington gra w Indianie jeśli się nie mylę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do meczy z lat 90 to to byla koszykowka ale i postawa!!! Mlodzi nie cwaniaczyli bo ich stara gwardia wykanczala szybko i skutecznie. Ja w tamtym czasie tylko tym zylem ogladalem wszystko co moglem zdobyc zwiazane z nba. Teraz jednak srednio mi sie to podoba , niestety nba idzie za mocno w strone AND1 a nie w zstrone rzetelnosci, i tego co w baskecie najlepsze. i niestety wielu mlodych jara sie AND1 jakby to byla prawdziwa koszykowka...tylko niech mi ktos powie co to ma wspolnego z prawdziwa gra?? obroncy robia "szpagaty" albo maja rece przy ciele, niesionych zliczyc sie nieda ...i niestety dzis to wlasnie podoba sie tym co zaczynaja a nie stara maestria i rzetelnosc!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do meczy z lat 90 to to byla koszykowka ale i postawa!!! Mlodzi nie cwaniaczyli bo ich stara gwardia wykanczala szybko i skutecznie. Ja w tamtym czasie tylko tym zylem ogladalem wszystko co moglem zdobyc zwiazane z nba. Teraz jednak srednio mi sie to podoba , niestety nba idzie za mocno w strone AND1 a nie w zstrone rzetelnosci, i tego co w baskecie najlepsze. i niestety wielu mlodych jara sie AND1 jakby to byla prawdziwa koszykowka...tylko niech mi ktos powie co to ma wspolnego z prawdziwa gra?? obroncy robia "szpagaty" albo maja rece przy ciele, niesionych zliczyc sie nieda ...i niestety dzis to wlasnie podoba sie tym co zaczynaja a nie stara maestria i rzetelnosc!!!

zgadzam sie w 100% do tego ci AND1 zakladaja skarpety na glowy hihi, mnie to wogole nie kreci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm no dobra niech wam bedzie ze James nic nie dokonal...bierzcie tylko pod uwage ze on ma zaledwie 19 lat a wy patrzycie na tracego cartera itp ale ile oni maja lat a ile James :) no ale kazdy ma wlasne zdanie :) ja poprostu wierze w chlopaka niech najpierw osiagnie to co Garnett a potem niech przerosnie MJa i bedziecie ogladac koszykowke jak nie normalni hehe :P oki nie wazne kadzy powiedzial to co wiedzial....

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm no dobra niech wam bedzie ze James nic nie dokonal...bierzcie tylko pod uwage ze on ma zaledwie 19 lat a wy patrzycie na tracego cartera itp ale ile oni maja lat a ile James no ale kazdy ma wlasne zdanie ja poprostu wierze w chlopaka niech najpierw osiagnie to co Garnett a potem niech przerosnie MJa i bedziecie ogladac koszykowke jak nie normalni hehe oki nie wazne kadzy powiedzial to co wiedzial....

No właśnie w tym rzecz że on jeszcze nic wielkiego nie osiągnął ale jeśli mu sodówka do głowy nie uderzy może być naprawdę wielkim graczem warunki ma wyśmienite i na razie sobie nieźle radzi ale jeszcze wiele nauki przed nim.

P.S. Nigdy nie napisałem że jest graczem słabym ... słabym graczem to jest Trybański zawodnik bez żadnych perspektyw rozwoju co on robi w NBA to ja doprawdy nie mam pojęcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarus mial warunki, mysle ze gdybys mial tak naprzyklad 218 i gdzies bys tam trenowal to na pewno NBA by o tobie wiedzialo albo przynajmniej slyszalo... nie koniecznie by cie iod razu chcieli ale jakis telefon moze bys dostal. Wiadomo ze ludzi o wzroscie ok 180-190 jest wielu i tu trzeba miec talent a takich powyzej 210/215 jest malo wiec o nich walcza, zapewne mysleli ze cos z nim uda sie zrobic ze mu pomoga nbaowskie treningi i ich szkoleniowcy, ale ten koles to taki gniot ze jemu nic nie pomoze, moze cos u nas w kraju w 2 lidze by zagral ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Chicago go wyzuciło to miał propozycje z Trefla Sopot ale stwierdził że "... w Polsce się z niego śmieją .." i w sumie chyba miał rację więc postanowił skończyć kariere

buahahahahaha zes wygral z ta wypowiedzia to Ci sie naprawde udalo :D masz plusa za ta wypowiedz o malo z krzesla nie spadlem buahahaha naprwde udane to stwierdzenie :) pozdro :)

P.S. Mam zaj3bisci3 wazne pytanie...dlaczego wiekszosc moich wsadow nie dochodzi do skutku:( mowie tu o normalnym meczu... biegnie sam na sam z koszem wyskakuje...strefa lotu...pakuje....i booom pilka odbija sie od obreczy no qrficy idzie dostac mam ustawione dunk frequency na 100 itp i dooopa3 dalej nie kce pakowac :( no przez ta gre juz 2 szklanki zbilem i matka kciala mnie do psychiatry zawiesc blagam pomozcie bo nie dlugo monitor poleci przez okno :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia mi wchodzą paczki w czasie meczu a gram na najwyższym poziomie i to nie jakimiś tuzami Bosh mi często pakuje nawet z zawodnikiem na plecach Carter tesh , Petterson czasem knoci a Rose tesh niezłe wsady robi ale już Woodsem , Arujo cięzko nawet jak maja kosz przed sobą a na plecach zawodnika to albo mnie faulują albo blokują ostatnio Woodsa ktory ma z 213 i gruby jak beka zablokował mi Francis to już smich troche

Może za wcześnie się wybijasz do wsadu zaczekaj aż bedziesz bliżej kosza a jak Cie koles jakis goni to zrób naskok i wtedy zapakuj powinno wchodzić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra maniacy jedno male pytanko na rozgrzewke :) jesli moja druzyna ma przekroczone Salary Cup (czyli jak to mowia starozytni indianie norma) to jaka jest ustalona w grze maxymalna cena za jaka jeszcze moge kupic zawodnika z Wolnych Agentow ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra maniacy jedno male pytanko na rozgrzewke :) jesli moja druzyna ma przekroczone Salary Cup (czyli jak to mowia starozytni indianie norma) to jaka jest ustalona w grze maxymalna cena za jaka jeszcze moge kupic zawodnika z Wolnych Agentow ???

Z doswiadczenia wiem, ze jedynie tych najtanszych - czyli tak do 800-900K. Jak probowalem kupic kiedys gracza za bodaj 1,2M to juz sie nie dalo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi