|Micro| Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Hehe, a wiec gierka naprawde duzo bardziej mi sie podoba od 2004 :) Ale ten konkurs paczek, mnie przygniata do podlogi :lol: najwieksza ilosc pkt. jakie zdobylem to 42 :lol: P.S. Wiecie moze czy idzie swoje kawalki muzyczne wsadzic tak zeby one w menu lecialy :D ?? Mi raz udało się uzyskać 50 ale tak średnio to 43,44 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 50 nie ma problemu :) latwy sposob kladziesz gale na ziemi wybiasz ja w powietrze robisz salto i pakujesz z reka w koszu 50 murowane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 A ja mam pytanie czy w konkursie wsadów da rade ustawić poziom trudności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 A ja mam pytanie czy w konkursie wsadów da rade ustawić poziom trudności?Da się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 jest na samym dole SKILL LEVEL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 To bardzo dobrze :) chociaż szybko się nie znudzi :) A czemu o konkursie rzótów za 3 nic nie piszecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 to ja mam takie pytanie ... Dlaczego nie moge wejsc w Slam Dunk contest, All stars game i rzuty za 3 :| jak wchodze w NBA All-Stars Weekend i w cokolwiek dalej To wychodzi mi z gry :| wczesniej nigdy nie mialem takich problemow. Stery 56.72 ale cala gierka chodzi bardzo OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 no ok to teraz pochwalcie sie: a) na jakim poziomie trudnosci gracie?? (ja na all-star) B) na ile minut nastawiacie jedna kwarte (ja na 5 min.) c) jesli gracie sezon to ile meczy rozgrywacie - po 1,2 czy 3 z jedna druzyna? (ja po jednym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ej sorki wogole obczailiscie jak sie robi specjalne alle-oopy ?? o tablice potrafie sobie rzucic, ale zeby kopnol pilke od tablicy wynikow to juz niebardzo. Tak samo jak zrobic special dunki ?? 360 itp ?? pls hlp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*dNs* Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 te bajery sa mozliwe w nba 2003 bo tylko takie mam ; / te fikolki , obroty itd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Są inforamcje na temat dema??? Dlaczego dają dema takich gniotów jak FIFA a NBA nie??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 przykro mi, ale konkurs slum dunk nie wystarczy mi by grac w ta gre a w mecze niestety jak mowilem brak mi palcy dlatego musialo sie wlaczyc uninstall.exe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 R.i.P. twoja strata:) postaraj sie o jakiegoś pada a nie pożałujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Są inforamcje na temat dema??? Dlaczego dają dema takich gniotów jak FIFA a NBA nie??? :? Ludzie sa nieobliczalni. Jedni nie wypuszczaja fajnych dem, a inni maja bezsensowne podpisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 CHŁOPAKI POMÓŻCIE ;)) mykam niestety na klawiaturze i jedyynie to co to moge zrobic pare zgrabnych wsadów a gdzie te ale oppy ?? albo rzuty od tablicy nie mowiwac juz o salcie?? no ja pierd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 JORDAN22 same ale oppy to poczytaj wczesniej bo jakis kolega napisal dokladnie co zrobic, tylko ja jeszcze nie wiem jak sie robi specjal dunki i special oppy. Widze ze takze nikt mi tego nie chce powiedziec :/ jak np. zrobic zeby koles zawiesil sie ramieniem na obreczy, albo rzucic sobie oppa z pod nog ?? pls hlp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 jak np. zrobic zeby koles zawiesil sie ramieniem na obreczy tak jak moja konfiguracja (lookajcie strone w tyl) wciskam S a nastepnie C (modifier) + E jak potrenujesz to moze uda Ci sie tak jak mi wisiec z 3-4 sekundy na obreczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 "HOW NICE" dzięki R.I.P przeczytałęm wczesmiejssze twoj post zrobiłem i "latam" :)) uuuuuuu najabardizej to podoba mi sie chyba ręka :) ala VINCENT :) alee oppy tesh robia :) noo to terazz mnie dopiero wziełooo -------- >> LET'S SOME DUNKS!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonks Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 czytalem wskazowki RiP'a ale mimo to nie moge tego wlaczyc otwieram plika za pomoca edytora textu bo nic innego niemam jak pozemieniam jka nalezy to gram mi przestaje wchodzic wogole jak znam zycie to zle robie czy ktos mogl by mi przeslac plik z jego ustawineim klawiatury?? Jokerdan22 albo kto kolwiek inny jonks@.o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Ja gram na padzie i nie moge zrobić alle oppa :) Może ktoś podpowiedzieć? Gra jest kozacka :) A i da rade coś zrobić żeby freestyle działał ? A no zrobić żeby postać stworzona rzezemnie mogła wystepować w konkursie wsadów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 HEJ "JONKS" --->> WYSŁAŁEM CI MOJE USTAWIENIA ;) jakbyś coś nie wiedział to WAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Dostałem, pograłem... ale jakoś mnie nudzi... moze dlatego ze cały czas pogrywam w 2k3 i po prostu juz mi sie wogole NBA znudziło ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonks Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Jordan mogl bys jescze raz bo zapewne skopieowales adres z ywpowiediz a tam mi sie wkradla kropka i pokico nic nie doszlo wiec podaje wlasciwy adres jonks@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Odpowie mi ktoś na pytanie :) jak zrobic żeby stworzony zwodnik mogł wystepowac w konkursie dunkow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonks Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 DZIEKI JORDAN JUZ MOGE PODRZUCAC JESCZE JEST PROBLEM ZE SPECJALAMI CZY MOZNA JE ROBIC BEZ ALEYUPOW KTOS MOZE ZORBIM SLAMA Z DWOA OBROTAMI ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 gierkę dorwałem dziś. Standardwowo juz dal mnie zmodyfikowałem sobie trochę lakersów ;)(Kidd, Carter, Novitzky,Bryant i O'Neal to moja wyjsciowa piatka ;) ) no i zacząłem grać na starter....ehehe, wyniki miałem do 3-4, no to jazda, zwiększyłem poziom do superstar....no i nadal nie za dobrze :( bez większych kłopotów wygrywam wszystkie mecze :( Czy to NBA jest takie łatwe, czy po prostu wciąż trzymam formę z NBA 2004? Jak wy sobie radzicie? bo coś widzę że rpzez ten poziom trudności sobie za dużo nie pogram :( mogliby dać jakiś poziom dla wyjadaczy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 to cwaniaku graj skladem domyslnym, a nie wziales najwieksze gwiazdy NBA i swiecisz ze master jestes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb84 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Panowie jakie sa jeszcze klawisze ktore mozna dodac (na klawiature) oprocz tych co podal R.i.P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erneest Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Witam! Czy wie ktos jak mozna sobie pograc Jordanem w NBA Live 2005? Czy jest wogole taka mozliwosc bez bawienia sie w tworzenie zawodnikow? (co to bylby za MJ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufas_gcw Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 cześć gram w nba padem i umiem prawie wszystkie kombinacje(Konkurs wsadów) jak by coś było nie jasne to pisać P.S.Prawie bo nie umiem zrobić 2 obrotów w powietrzu czy komuś z was to sie udało(i czy u was też na boisku są zielone plamy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...