Gumis7777 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Jaka temp jest dopuszczalna w radku 9800pro . Bo umnie wedlug rivatuner przy core 411.8 i pamieci 702 MHz jest 58,3 C i 54 C w windowsie,a w stresie sie troche cykam . Jak uwas ,bo chyba bede musiał wymienic paste,tak wogole to jaka polecacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 nie cykaj jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuliano Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 tez mam Sapphire Radeon 9800PRO R360 128MB@XT i na rdzeniu chodzacym na 450 mam ok 50 stopni w stresie (vga silencer). Temp zpadl wyraznie po zmianie pasty (zwykla na zwykla srebrna - titan silver chyba). Temp ambient wyzsza o 3-4 stopnie. Mam jednak problem z pamieciami bo mi sie jedna kostka wyraznie mocniej nagrzewa. Tez troche cykam. Musze jakis wiatrak zamontwac. Naszperalem na forum, ze hyniksy latwo przegrzac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 To załuż radiatorki i będzie spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Niestety hynixy są kulawe,więc trzeba naprawde uważać.Używaj Atitoola do testów.Co do temperatury to zbiłem je smarujac pasta zalmana do 49C C i 51 C na pamiatkach zakladajc revolteci miedziane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...