Skocz do zawartości
K-ZU

PO SKASOWANIU DANYCH Z DYSKU TWARDEGO MIEJSCE NIE POJAWIA SI

Rekomendowane odpowiedzi

Po skasowaniu danych z dysku twardego miejsce nie pojawia się antywirus niczego nie widzi, defragmentacja i oczyszczanie też nie pomaga. czy ktoś coś może mi poradzić??? może jest jakiś programik albo coś innego???

z góry dzięki za podpowiedzi

Konrad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po skasowaniu danych z dysku twardego miejsce nie pojawia się antywirus niczego nie widzi, defragmentacja i oczyszczanie też nie pomaga. czy ktoś coś może mi poradzić??? może jest jakiś programik albo coś innego???

z góry dzięki za podpowiedzi

Konrad

A jaki program antywirusowy ? Norton ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

scandisc nie pomaga bo wg właściwości dysku to miejsce jest cały czas zajęte np usunąłem 10 plików *.avi po 500MB i nie zwolniło się nawet 1kB miejsca folderpokazuje ze jest na dysku 20 giga a we właściwościach zajęte jest 25.5GB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

scandisc nie pomaga bo wg właściwości dysku to miejsce jest cały czas zajęte np usunąłem 10 plików *.avi po 500MB i nie zwolniło się nawet 1kB miejsca folderpokazuje ze jest na dysku 20 giga a we właściwościach zajęte jest 25.5GB

http://forum.purepc.pl/search.php

kliknij na to i poszukaj

norton protected recycle bin jest problemem, jak już napisałem

problem był już poruszany na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze tak miałem i to nie ma z tym chyba nic wspólnego bo to miejsce tak sie blokuje jak jakieś pliki *.AVI mam na dysku i rzeczywiście tylko format pomaga tyle że trzeba uruchomić awaryjnie bo z normalnego sie nie da sformatowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi