K-ZU Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Po skasowaniu danych z dysku twardego miejsce nie pojawia się antywirus niczego nie widzi, defragmentacja i oczyszczanie też nie pomaga. czy ktoś coś może mi poradzić??? może jest jakiś programik albo coś innego??? z góry dzięki za podpowiedzi Konrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Formatowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 albo scandisk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Po skasowaniu danych z dysku twardego miejsce nie pojawia się antywirus niczego nie widzi, defragmentacja i oczyszczanie też nie pomaga. czy ktoś coś może mi poradzić??? może jest jakiś programik albo coś innego??? z góry dzięki za podpowiedzi Konrad A jaki program antywirusowy ? Norton ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-ZU Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 tak norton internet security 2004 pro eng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 tak norton internet security 2004 pro eng Problemem jest norton protected recycle bin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-ZU Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 scandisc nie pomaga bo wg właściwości dysku to miejsce jest cały czas zajęte np usunąłem 10 plików *.avi po 500MB i nie zwolniło się nawet 1kB miejsca folderpokazuje ze jest na dysku 20 giga a we właściwościach zajęte jest 25.5GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 scandisc nie pomaga bo wg właściwości dysku to miejsce jest cały czas zajęte np usunąłem 10 plików *.avi po 500MB i nie zwolniło się nawet 1kB miejsca folderpokazuje ze jest na dysku 20 giga a we właściwościach zajęte jest 25.5GB http://forum.purepc.pl/search.php kliknij na to i poszukaj norton protected recycle bin jest problemem, jak już napisałem problem był już poruszany na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-ZU Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 ale on jest w ustawieniu standart recycle bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 ale on jest w ustawieniu standart recycle bin to nie ma znaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-ZU Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 to co począć lub czego szukać na tej wyszukiwarce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 wyłącz na wszystkich dyskach norton protection, kliknij na "empty protected files" i najlepiej ustaw "drive usage" na 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-ZU Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 zawsze tak miałem i to nie ma z tym chyba nic wspólnego bo to miejsce tak sie blokuje jak jakieś pliki *.AVI mam na dysku i rzeczywiście tylko format pomaga tyle że trzeba uruchomić awaryjnie bo z normalnego sie nie da sformatowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...