Daniel_79 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Co sądzicie o tym kineskopie ? Zakupiłem niedawno monitor na tym kineskopie COMPAQ P910 parametry ma wyśmienite, jest jedno ale obraz nie jest do końca wyraźny szczególnie w rogach, no i na brzegach zamiast linii prostej jest delikatny łuk?? poza tymi dwiema wadami reszta jest ok.Czy te kineskopy tak mają i jeszcze jedno czy wyrazistość obrazu może zależeć od kiepskiej jakości karty graficznej? pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Kineskop bardzo dobry jak wszystkie Diamontrony. Karta graficzna ma b.duży wpływ na jakoś obrazu wiec nie tylko może zalezeć ale i zalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_79 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Karta to jakiś GF2MX200 noname z tajwanu :| Z tego co wiem to matroxy słyną z dobrej jakości obrazu ale z kolei wydajnośc 3d nie idzie w parze. pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Nawet 2MX tylko markowa np: ASUSA będzie mjała o duzo lepszy obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 co do tego łuku na Brzgu ekranu to chwila zabawy przy OSD monitora i już jest spox. Ja na moim LG F900P (flatron) też takie coś miałem ale za pomoca OSD już się uporałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 łuk - w OSD łatwo ustawisz wsio jakość - każda firmowa grafa będzie super wyglądać, matrozy są przereklamowane a ich wydajność jest zerowa. winfast GF3 miał taki sam lub ciut ostrzejszy obraz niż herc 8500le, miałem obie grafy, natomiast palit GF3 był wyraźnie mniej ostry, o no-name nie wspominając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_79 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 W 1024x768 jest znośnie, ale przy wyższych rozdziałkach już jest kicha, ten GF2MX200 to jest jakiejś firmy 'ennyah' czy coś w tym stylu, co do łuków to wszystko cacy, ale pozostał jeden poziomy u góry tego już niestety przez osd nie wyreguluje. pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...