tobi4sz Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 siema odrazu chce powiedziec ze temat zalozylem na prośbe kolegi :P, chlopak chcial sie zapytac , który system lepiej zainstalowac czy 98se czy Me, jakie są rożnice, wady i zalety obydwu systemów, odrazu mowie ze on niechce xp, 2000 czy 2003 ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Niech instaluje 98, ale lepiej 2000/XP/2003. Jak bym chciał pisać o wadach Me to musiał bym pisać tego posta kilka godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 a czym sie różni 98 od 98 SE :> ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walet007 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 a czym sie różni 98 od 98 SE :> ??Tym, że jest nowszy exploter, inaczej drugie wydanie tego windowsa !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 (...)musiał bym pisać tego posta kilka godzin. A potem jeszcze inni i tak mieliby co dopisywać :wink: Morał z tego taki, ze nie zawsze nowszy Me jest lepszy od starego, poczciwego 98 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Nie wiem dlaczego, ale siedzialem na ME 2 lata i mialem z nim mniej problemow niz z 98SE (czyli prawie wogole). Ludzie jezdza po ME, a mi jakos on pasowal zawsze. Siakis dziwny jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 (...)Siakis dziwny jestem ;) Mhm... a jeśli na avatarku masz swoje zdjęcie to faktycznie dziwny jesteś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 (...)Siakis dziwny jestem ;) Mhm... a jeśli na avatarku masz swoje zdjęcie to faktycznie dziwny jesteś :D hehehehehehehehehehe :lol: :lol: :wink: :wink: dobre :D 98SE nic dodac nic ujac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Hahaha... w rzeczywistosci jestem jeszcze bardziej dziwny ;) A ty Fafex tesh jakos tak malo mesko wygladasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 ja podobnie jak Dario_T , bardziej polecam Me , tez miałem na nim mniej problemów niz z 98 SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fou Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 a ja zdecydowanie win98se, ja z kolei z tym win mialem mniej problemow... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 (...) A ty Fafex tesh jakos tak malo mesko wygladasz :P Bo ja też "Siakiś dziwny jestem" :D Pozdro Edit: Hmm... a swoją drogą, czemu zmieniłeś avatarek :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 troszq to off-topic ale powiem: kiedys mialem taki avatarek, a pozniej zmienilem na Stitcha jak byl temat na forum o przerzucanie sie na avatary kreskowkowe... i tak jakos dzieki temu tematowi zmobilizowalem sie do zmiany spowrotem na "oryginalny" avatar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...