symbiont Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 obce cywilizacje , tia ja mam swoja teorie dawno dawno temu na swiecie zyla forma zycia , kosmici * zapragneli ja zniszczyc wiec wyslali na ziemie dinozaury , kiedy te rozprawily sie z powyzsza forma ....... nagle zaczely sie rozmnazac ....... co nie bylo kosmitom na reke ........... wiec postanowili rozwiazac problem i .......... wyslali w kierunku ziemi meteoryt ........... pozniej po dlugim okresie ........... zaplikowali ziemi rozne formy zycia min siebie czyli czlowieka ............ jakies tam nedzne pierwotne plemiona .............. i tak kosmici czyli my ewoluujemy do dzisiaj ................... o jestem alienem ..........khhhhhhhhhhh.........i ciesze sie bardzo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 8O 8O 8O 8O 8O Tu by się przydały co nie którym wizyta u psychiatry + uczciwa dawka psychotropów :lol: :lol: Ta- sprawdzcie czy nie macie jakiś podsłuchów i kamer np. pod telefonem, może jesteście obserwowani przez Men in Black :lol: :lol: Ta, są wśród nas, ale tak zwani ,,wyalienowani". A co do tego.....więrzę w to, że coś tam może być. A że nas kosmici odwiedzają to wiadome od tysięcy lat hehe . Tylko nie róbcie jaj, że te napisy/obrazki na polu to sprawka UFO. Na ch. mieli by to robić???!!!! A te starożytne piktgramy to robota tamtejszych indian a nie kosmitów :lol: To był u nich rytuał religijny- chodzili zcieżką co jakiś czas no i właśnie wydeptywali tą formę, co widać z góry. te znaki to są odzwierciedlenia pór roku. Banał 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 8O 8O 8O 8O 8O Tu by się przydały co nie którym wizyta u psychiatry + uczciwa dawka psychotropów :lol: :lol: Ta- sprawdzcie czy nie macie jakiś podsłuchów i kamer np. pod telefonem, może jesteście obserwowani przez Men in Black :lol: :lol: Ta, są wśród nas, ale tak zwani ,,wyalienowani". A co do tego.....więrzę w to, że coś tam może być. A że nas kosmici odwiedzają to wiadome od tysięcy lat hehe . Tylko nie róbcie jaj, że te napisy/obrazki na polu to sprawka UFO. Na ch. mieli by to robić???!!!! A te starożytne piktgramy to robota tamtejszych indian a nie kosmitów :lol: To był u nich rytuał religijny- chodzili zcieżką co jakiś czas no i właśnie wydeptywali tą formę, co widać z góry. te znaki to są odzwierciedlenia pór roku. Banał 8) Chyba niepowazny jestes ??????? To ilu tych indian "pospacerowalo" sobie ze te rowy do dzis sa ? A moze wycieczki z Chin tam jezdzily ? male grupki po 4 - 5 mln :lol: :lol: I powiedz jak przy uwczesnym poziomie techniki wytrasowali sobie te "sciezki" ??? Wiesz chyba ze z poziomu"0" nie widac w ogoloe co to jest ? Podejrzewam ze wtedy nie uzywali tez lotni czy innych aparatow latajacych, no chyba zeby 8O Bezsensowna gadka. A moze wyjasnisz w jaki sposob "wyszlifowali" na rowno kamienny palskowyz i wyskrobali w nim piktogramy ? Po jakiego penisa zreszta robili by takie ladowiska, bo inaczej tego nie mozna okreslic. Jakie narzedzia i przyzady pomiarowe wtedy mieli ? Lepsze niz teraz ? Na logike to wez, a bzdur nie gadaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 hehe- z takim tokiem rozumowania wyjdzie, że piramiidy egipskie są lądownikiem dla staku ,,matki" jak w filmie,,Gwiedne Wrota" :lol: :lol: Nie można wszystkiego brać za lotnisko- ludzie! Bez kurde przesady- nawet Daniken ma swoje granice, nie można robić paranojii! A co do tych rysunków- to był swoisty kalendarz, obraz jakiś układwów gwiazd. Egipcjanie mieli swoje piramidy-ten sam motyw. A, że mieli na wyskoim poziomie wiedzę w pewnych dziedzinach i swoistą armię niewolników, to po trupach robili to, co teraz widzimy. PS. Jezus był kosmitą albo zchizolem ćpającym liście kaktusa na pustyni. Innych możliwości nie ma :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 No comment. Twoja sprawa w co wierzysz. Nie kontynuuje tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 nadal tkwimy w odbycie ogromnego kosmity ??? hmmm....... ziemia to niestrawiona pestka czegos tam.......... a my to robactwo wiecie na czym..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 hehe- z takim tokiem rozumowania wyjdzie, że piramiidy egipskie są lądownikiem dla staku ,,matki" jak w filmie,,Gwiedne Wrota" :lol: :lol: Nie można wszystkiego brać za lotnisko- ludzie! Bez kurde przesady- nawet Daniken ma swoje granice, nie można robić paranojii! A co do tych rysunków- to był swoisty kalendarz, obraz jakiś układwów gwiazd. Egipcjanie mieli swoje piramidy-ten sam motyw. A, że mieli na wyskoim poziomie wiedzę w pewnych dziedzinach i swoistą armię niewolników, to po trupach robili to, co teraz widzimy. PS. Jezus był kosmitą albo zchizolem ćpającym liście kaktusa na pustyni. Innych możliwości nie ma :twisted: Taa dobre, ale ze to nie egpcjanie budowali piramidy to oczywiscien ie wiesz. Ze maja ok. 10 000 lat, a nie 4000 tez nie wiesz. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia, a twoja wiedza ogranicza sie do programow TVP z lat 70 to lepiej nic nie mow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Hmm, wszystkie piktogramy w polach jakie widzialem byly wygniecone na polu na ktorych zawsze sa slady 2 kol traktora. Wiec idziemy sobie spokojnie tymi sladami az dochodzimy do miejsca gdzie chcemy robic piktogramy. Czy na prawde wierzycie ze gdyby kosmici chcieli sie z nami skomunikowac, robili by jakies rysunki na polach? Kiedys nie wytrzymam i pojde z kumplami i qrna zrobie jakies piktogramy i trzeba bedzie to jakos udokumentowac. Idealne okregi, trojkaty, phi, tez mi cos. Mi matematyk w 4 klasie podstawowki pokazywal jak sie rysuje kolka na tablicy - sznurek i na koncu kreda, to byl jego cyrkiel. A w polu - ano jeden gosciu stoi w miejscu i trzyma sznurek - drugi zapiernicza naokolo i robi koleczko, jak zrobi rundke - lapie sznurek nieco blizej itd. az wygniece kolo. Idealne linie - 2 kolki i sznurek - tak jak ukladaja krawezniki przy budowach - zeby bylo prosto. Skomplikowane wzory: numerowane sznurki z supelkami, przy supelkach mozna umiescic instrukcje typu (wygniec tu 2x2m) :) Wracajac do portretu - widac na nim "interlace" (efekt przeplotu) no bo goscie musieli dosc do miejsca zeby go wygniesc. Co do ASCII - podziwiam facetow, kawal dobrej roboty :) Taka mysl - gdyby kosmici poznali kody ASCII to na pewno by ich w polu nie wygnietli tylko nam emaila wyslali albo cos w tym stylu :) Takze do tego typu akcji potrzebna jest zgrana ekipa i plecak sznurkow, moze troche wegla w proszku zeby rozsypac tu i owdzie, albo najlepiej zebrac z pola (z tego na ktorym bedziemy robic rysunek) troche zboza (czy co tam rosnie) ulozyc ognisko (ale gdzies u siebie w ogrodku) - podpalic - zebrac popiow i wtedy rozsypac na polu - ach uczta dla ufologow: "o prosze zobaczyc tu zweglone zboze, a jednak nie bylo pozaru, to na pewno efekt dzialania silnego emitera grawitacyjnego" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Hmm, wszystkie piktogramy w polach jakie widzialem byly wygniecone na polu na ktorych zawsze sa slady 2 kol traktora. Wiec idziemy sobie spokojnie tymi sladami az dochodzimy do miejsca gdzie chcemy robic piktogramy. Czy na prawde wierzycie ze gdyby kosmici chcieli sie z nami skomunikowac, robili by jakies rysunki na polach? Kiedys nie wytrzymam i pojde z kumplami i qrna zrobie jakies piktogramy i trzeba bedzie to jakos udokumentowac. Idealne okregi, trojkaty, phi, tez mi cos. Mi matematyk w 4 klasie podstawowki pokazywal jak sie rysuje kolka na tablicy - sznurek i na koncu kreda, to byl jego cyrkiel. 1. Buahahaha dobry jestes. Ale moze ktos z twoich bliskich cos o rolnictwie wie ? Jak nie to ja ci wytlumacze. Zeby cos zasiac na polu - to trzeba wjechac traktorem (to nie te czasy kiedy chlop wyciagal z worka ziarno i rozrzucal). Traktor ma tam siewnik ktory rozsiewa ziarno na jakiejs szerokosci - musi kilka razy przyjechac przez pole, zeby cale zasiac. Jak juz roslinki troche wyrosna, to jezdzi sie z opryskiwaczem, zeby nie bylo chwastow. A te miejsca gdzie traktor jezdzi ta rzadki - sa i zawsze beda. Jak mi pokazesz pole bez sladow kol traktora to ci medal dam. 2. Tak, wierzymy :P A my lepsze znaki moze probujemy im dac ? 4. Na takie cos tez mowie phi, ale przyjzyj sie niektorym piktogramom, to prawdziwe mistrzostwo. Zeby cos takiego czlowiek mogl zrobic, to trzebaby kilku dni pracy. A sasiadom nie wyda sie dziwne, ze ten facet lazi z jakimis sznurkami, metrem i decha po polu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 hehe- z takim tokiem rozumowania wyjdzie, że piramiidy egipskie są lądownikiem dla staku ,,matki" jak w filmie,,Gwiedne Wrota" :lol: :lol: Nie można wszystkiego brać za lotnisko- ludzie! Bez kurde przesady- nawet Daniken ma swoje granice, nie można robić paranojii! A co do tych rysunków- to był swoisty kalendarz, obraz jakiś układwów gwiazd. Egipcjanie mieli swoje piramidy-ten sam motyw. A, że mieli na wyskoim poziomie wiedzę w pewnych dziedzinach i swoistą armię niewolników, to po trupach robili to, co teraz widzimy. PS. Jezus był kosmitą albo zchizolem ćpającym liście kaktusa na pustyni. Innych możliwości nie ma :twisted: Taa dobre, ale ze to nie egpcjanie budowali piramidy to oczywiscien ie wiesz. Ze maja ok. 10 000 lat, a nie 4000 tez nie wiesz. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia, a twoja wiedza ogranicza sie do programow TVP z lat 70 to lepiej nic nie mow. Ty mi k....a nie mów czego nie wiem, a co wiem. W tym temacie jestem od cho cho cho( z 11 lat), a moze dłużej( test Smolenia rządzi :) ) To też słyszałem ale pomieszłeś. To niby 10000 lat ma Sfinks a nie piramidy- gubisz się stary. I co z tego wynika? Była jeszcze jedna cywilizacja przed Egipcjanami. Co dalej? NIe sądzę, żeby jeździli samochodami, latali UFO i mieli miecze świetle :lol: :lol: To na pewno nie byli w każdym razie kosmici, a bardzo rozwinięta intelektualnie w pewnych aspektach, ale NIE technicznie cywilizacja 8) :twisted: Skoro uważasz, że ja czerpię wiedzę z programów z TVP lat 70-tych, to ty pewnie masz nagrane wszystkie odcinki ,,Nie do wiary" i wczuwasz się w nastuj techno-grozy( ta muzyczka w tle :lol: ). O, to jest dopiero poziom! :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 1. Buahahaha dobry jestes. Ale moze ktos z twoich bliskich cos o rolnictwie wie ? Jak nie to ja ci wytlumacze. Zeby cos zasiac na polu - to trzeba wjechac traktorem (to nie te czasy kiedy chlop wyciagal z worka ziarno i rozrzucal). Traktor ma tam siewnik ktory rozsiewa ziarno na jakiejs szerokosci - musi kilka razy przyjechac przez pole, zeby cale zasiac. Jak juz roslinki troche wyrosna, to jezdzi sie z opryskiwaczem, zeby nie bylo chwastow. A te miejsca gdzie traktor jezdzi ta rzadki - sa i zawsze beda. Jak mi pokazesz pole bez sladow kol traktora to ci medal dam. 2. Tak, wierzymy :P A my lepsze znaki moze probujemy im dac ? 4. Na takie cos tez mowie phi, ale przyjzyj sie niektorym piktogramom, to prawdziwe mistrzostwo. Zeby cos takiego czlowiek mogl zrobic, to trzebaby kilku dni pracy. A sasiadom nie wyda sie dziwne, ze ten facet lazi z jakimis sznurkami, metrem i decha po polu ? 1. Hmm codziennie (oprocz sobot i niedziel) trace 2 godziny z zycia zeby podziwiac krajobrazy jadac autobusem pospiesznym do miasta. Jade sobie nim tak z 35 minut. A ze mieszkan na przyslowiowym "wypizdowie" przejezdzam codziennie przez pola, 1km stad to byle PGR'y, sa dosc pokazne pola i jakos takis sladow nie widzialem :) ja sie na tym nie znam, ale moze recznie zasiewaja? (choc widzialem ich sprzet - jakies kombajny i stare ursusy). 2. No od ladnych paru lat wysylamy w kosmos telewizje, pierwsza transmisja to chyba z olimpiady byla. Ale jak dojdzie do nich "na kazdy temat" to normalnie wyedy przyleca i nam ta planete rozwala :D 4. A kto mowi ze w dzien, przy sasiadach? :) W nocy, w nocy, mozna dorzucic do zestawu krotkofalowki - jak robimy wiekszy piktogram :) A dla efektu mozna wziac latarki wiekszej mocy - i pokrecic w kolko dla efektu - moze jakis sasiad zobaczy (ale to pod koniec) :D :D :D Jakies 600m w lesie (tak, praktycznie mieszkam w lesie) jest/byl osrodek rekreacyjno-sportowy (za komuny bylo fajnie - karuzele, chustawki, w baseny, scena, korty tenisowe, boisko do siatkowki, strzelnica, rozne wyczynowe drabinki itd.) Dzisiaj zostal ino pekniety basen oraz asfalt :) Kilka(nascie?) lat temu jak bylem malym glupim-smarkaczem-buntownikiem, w nocy z kilkoma kolegami-smarkaczami poszlismy na ten osrodek (juz zdewastowany, bo dawno po komunie), zajelismy sie karuzela (a raczej tym co z niej zostalo - szkielet) - ciezko zniszczyc metal :D Karuzela miala chyba 8 czy 6 miejsc, do kazdego z nich przymocowalismy papier, troche patykow itd. Podpalilismy i potem tym zakrecilismy i akurat przejezdzal samochod: z ulicy efekt byl fazowy - no ufo normalnie wyladowalo :D nie wszystko bylo widac bo to przez drzewa i krzaki ale swiatla robily wrazenie. Samochod sie zatrzymal, facet nawet wysiadl, ale zaraz wsiadl i troche pospiesznie sie oddalil :D :D :D W sumie moglismy isc w kierunku faceta - postury mielismy przeciez male - w sam raz jak na szaraka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 HEHEHEH...w dechę teksty! :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 8O 8O 8O 8O 8O Tu by się przydały co nie którym wizyta u psychiatry + uczciwa dawka psychotropów :lol: :lol: Ta- sprawdzcie czy nie macie jakiś podsłuchów i kamer np. pod telefonem, może jesteście obserwowani przez Men in Black :lol: :lol: Ta, są wśród nas, ale tak zwani ,,wyalienowani". A co do tego.....więrzę w to, że coś tam może być. A że nas kosmici odwiedzają to wiadome od tysięcy lat hehe . Tylko nie róbcie jaj, że te napisy/obrazki na polu to sprawka UFO. Na ch. mieli by to robić???!!!! A te starożytne piktgramy to robota tamtejszych indian a nie kosmitów :lol: To był u nich rytuał religijny- chodzili zcieżką co jakiś czas no i właśnie wydeptywali tą formę, co widać z góry. te znaki to są odzwierciedlenia pór roku. Banał 8) Chyba niepowazny jestes ??????? To ilu tych indian "pospacerowalo" sobie ze te rowy do dzis sa ? A moze wycieczki z Chin tam jezdzily ? male grupki po 4 - 5 mln :lol: :lol: I powiedz jak przy uwczesnym poziomie techniki wytrasowali sobie te "sciezki" ??? Wiesz chyba ze z poziomu"0" nie widac w ogoloe co to jest ? Podejrzewam ze wtedy nie uzywali tez lotni czy innych aparatow latajacych, no chyba zeby 8O Bezsensowna gadka. A moze wyjasnisz w jaki sposob "wyszlifowali" na rowno kamienny palskowyz i wyskrobali w nim piktogramy ? Po jakiego penisa zreszta robili by takie ladowiska, bo inaczej tego nie mozna okreslic. Jakie narzedzia i przyzady pomiarowe wtedy mieli ? Lepsze niz teraz ? Na logike to wez, a bzdur nie gadaj. Właśnie mi sie przypomniało. Na Discovery Chanel jakiś czas temu widziałem program o Inkach chyba. I tam był fajny motyw. Szaman ostro najarany :lol: miał na uposarzeniu : dużą płachtę + pare sznurków+ coś w rodzaju chamaka. W sumie to było coś na kształt pierwszych balonów. Robił na pewno piorunujące wrażenie na kumplach z wioski :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Ty mi k....a nie mów czego nie wiem, a co wiem. W tym temacie jestem od cho cho cho( z 11 lat), a moze dłużej( test Smolenia rządzi :) ) To też słyszałem ale pomieszłeś. To niby 10000 lat ma Sfinks a nie piramidy- gubisz się stary. I co z tego wynika? Była jeszcze jedna cywilizacja przed Egipcjanami. Co dalej? NIe sądzę, żeby jeździli samochodami, latali UFO i mieli miecze świetle :lol: :lol: To na pewno nie byli w każdym razie kosmici, a bardzo rozwinięta intelektualnie w pewnych aspektach, ale NIE technicznie cywilizacja 8) :twisted: Skoro uważasz, że ja czerpię wiedzę z programów z TVP lat 70-tych, to ty pewnie masz nagrane wszystkie odcinki ,,Nie do wiary" i wczuwasz się w nastuj techno-grozy( ta muzyczka w tle :lol: ). O, to jest dopiero poziom! :lol: :lol: 8) Ty mi tu k... nie mow co wiem, a czego nie (jakby to ktos powiedzial :)) Tez w tym temacie jestem od cho cho. Racja sfinksy napewno sa stare. Piramidy - nie wszystkie. Te mniejsze wybudowane obok Wilkiej Piramidy (zwana potocznie piramida Cheopsa) nie, ale ona tak. I sie znacznie roznia, te mniejsze sa mniej dokladne, jakby wykonanep rzez ucznia mistrza, a nie przez te same osoby - nie z ta sama mysla. To sa kopie. Wielka Piramida jest idealna w kazdym aspekcie, tez nie bez powodu przez 10k lat sie nie rozleciala. A co do rozwoju zaginionej cywilizacji (bo ktos ta piramide i sfinksa wybudowal - sam nie przeczysz), skoro byli na wysokim poziomie intelektualnym(napewno wyzszym od nas), to rowniez i technicznym. Co do TVP i "nie do wiary" (akurat nie maja zwiazku ale co tam;)) - z tym tvp tak mi sie powiedzialo, bo wkurza mnie twoje logo :) Ps. Co do pirami, to sobie ogladniemy 16 sierpnia na Nathional Geographic otworzenie jakichs drzwi "nigdy wczesniej" nie otwieranych. Moze bedzie cos ciekawego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 [1. Hmm codziennie (oprocz sobot i niedziel) trace 2 godziny z zycia zeby podziwiac krajobrazy jadac autobusem pospiesznym do miasta. Jade sobie nim tak z 35 minut. A ze mieszkan na przyslowiowym "wypizdowie" przejezdzam codziennie przez pola, 1km stad to byle PGR'y, sa dosc pokazne pola i jakos takis sladow nie widzialem :) ja sie na tym nie znam, ale moze recznie zasiewaja? (choc widzialem ich sprzet - jakies kombajny i stare ursusy).Widac patrzysz pod zlym katem. Slady po kolach sa na kazdym polu, wystarczy sie przyjrzec. Widac je dobrze z gory, ale jak jestes prostopadle do nich. Musisz byc przed samym rzadkiem, zeby go zauwazyc. A recznie nikt w tych czasach nie zasiewa pola wiekszego jak 10 arow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 caly czas mowa o znakach symbolach itp....... i do czego to prowadzi ? do snucia wielu czesto poronionych wnioskow ........... gdzie kosmici ??? moze kiedys im sie nudzilo i grali sobie na ziemi w scrabble hmm...... a jezeli nie ??? jezeli to banda zapijaczonychnacpanych dupkow ktorzy boja sie potegi mocarstw ............... albo maja zielone glowy i male fiutki z guziczkiem samodestrukcji na napletku ............. ukrywajasie po smietnikach i kradna malym dzieciom cukierki .......... jak myslicie dlaczego czasami znika wam pranie ze sznurkow ???.......... albo wybija szambo ..........lub tez ginie gazeta z programem TV pewnie siedza w kanale i ogladaja aliena i mysla sobie ........... ale ci ludzie glupi skoro mysla ze cos takiego moze byc kosmita ........ po czym zygaja niestrawionymi hamburgerami z pobliskiego mcdonalda......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Czy ty przypadkiem nie piłeś dzisiaj alkoholu metylowego? :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 to pewnie ty piles ? gdzie kupiles alkohol ? przygladales sie oczom sprzedawcy? to byl kosmita ...... zastanow sie skad mial bimber mowilem ze siedza w kanalach tam tez maja wytwornie bimbru ..... zapewne odchodzy i inne paskudztwa tez tam plywaja ....... to pewnie stad ten nieznany smaczek ??? o ktorym slyszalem ....... mwie ci lepiej zatkaj kibel bo rano mozesz sie zdziwic jak zobaczysz czyjes nogi wystajace zeń , nie gas swiatla przed polnoca oni tylko na to czekaja , wkradaja ci sie do domu i kradna klamerki do wieszania bielizny zeby uszczelniac rurki do bimbru ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Czasem odnosze wrazenie ze nie tylko kosmici sa wsrod nas 8O Zreszta nie trzeba byc z innej planety, wymiaru tudziez galaktyki zeby pier 8O lic jak alien. Wystarczy poczytac text powyzej , i juz mamy pewnosc ze ONI sa wsrod nas. Moze mi sie zdaje , ale po metylu chyba niektorzy madrzej by gadali :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 jak robice te rysunki gdzies pod warszawa to ja sie pisze na to moge skombinowac rakiete modelarska i puscimy sobie pod konec i ludziska beda myslelize odlatuja :D moze pokaza nas w telewizji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 jak robice te rysunki gdzies pod warszawa to ja sie pisze na to moge skombinowac rakiete modelarska i puscimy sobie pod konec i ludziska beda myslelize odlatuja :D moze pokaza nas w telewizji Teraz to juz kicha bo chyba jest po zbiorach :D wiec trzeba czekac do nastepnego roku. A co do efektow specjalnych, to mi sie przypomnialo, ze moj kolega zajmuje sie modelarstwem i ma fajny smiglowiec (elektryczny) - jakby do niego podczepic swiatelka i polatac nad polem to by dopiero byla faza :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 jak robice te rysunki gdzies pod warszawa to ja sie pisze na to moge skombinowac rakiete modelarska i puscimy sobie pod konec i ludziska beda myslelize odlatuja :D moze pokaza nas w telewizji Teraz to juz kicha bo chyba jest po zbiorach :D wiec trzeba czekac do nastepnego roku. A co do efektow specjalnych, to mi sie przypomnialo, ze moj kolega zajmuje sie modelarstwem i ma fajny smiglowiec (elektryczny) - jakby do niego podczepic swiatelka i polatac nad polem to by dopiero byla faza :D :D :D Jak dlugi przedluzacz ma do tego smiglowca ? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Teraz to juz kicha bo chyba jest po zbiorach :D wiec trzeba czekac do nastepnego roku. A co do efektow specjalnych, to mi sie przypomnialo, ze moj kolega zajmuje sie modelarstwem i ma fajny smiglowiec (elektryczny) - jakby do niego podczepic swiatelka i polatac nad polem to by dopiero byla faza :D :D :D Jak dlugi przedluzacz ma do tego smiglowca ? :lol: :lol: :lol: Nie no nie taki :D to jest na jakies smieszne baterie, starcza mu na 10 min lotu przy bezwietrznej pogodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...