ziupo Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 a ja bym dal jeszcze lustro albo cos odbijajacego swiatlo pod te diodki i od wolal to dac pod jakis klosz i wmontowac to w blat biurka, tak zeby to jakos w miare estetycznie wygladalo jak przyjda znajomi :F jakby ktos mial jakies gotowe projekty to wiecie... chociaz w sumie to w glowie mam plan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 a tam pan gadasz... sprawdzałem lustro... ale diodaki super jasne mają waski kąt swiecenia to na nic lustro proszem pana... tera mam nowe biurko moze zrobiem cos specialnego :] 'klosz jakis' albo cos... ;] grunt ze AI działa :lol: p.s. znajomym sie podoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no dobra macie tutaj to jak ja to widze :) nie chcialo mi sie zbytnio rysowac szczegolow wiec doliczcie sobie jeszcze maly przelacznik na szynie od szuflady pod klawiaturke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 paczem i nie widzem za bardzo jak Ty to widzisz :D, beside przełaczniki mechaniczne suxx :P a u mnie bezszelestny, bezdotykowy przełacznik kontaktronowy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 PelzaK: no wszystko fajnie tylko ze ja 404 dostaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 spróbuj przez IElorerem jesli masz mozille albo inien wynalazek ;].. czasmi cza odswiezyc pare razy.. taka interia.. cza sie pzeprowadzic bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek DDA Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Pełzak myślałem o Twoim rozwiązaniu, ale dla mnie nie byłoby ono dobre. Po prostu nie lubię kiedy automat coś robi za mnie i wolałem miec kontrolę nad urządzeniem :) Nie zawsze kiedy jest ciemno potrzbuję podświetlenia klawy; jeśli np czytam gazety wtedy siłą rzeczy nic nie piszę i nie musze patrzeć na klawę:) Pozdrawiam M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 :]] nie rozsmieszaj mnie pan... on tylko włącza swiatło wieczorem :]... ciekawe czy jakby w mojej motce dali manualne właczeni podswietlenia klawiatury to uzytkownicy by sie nie zirytowali.. w koncu zabiera im sie wolnosc... nie mogą decydowac czy chca w nocy widziec klawisze czy nie jeslisz wacpan czytasz gazety to wystarczy dosunąc szuflade i swiatło sie nie swieci... simple zauwazyłem dziwny syndrom wsród tutejszych moderów... :P świat.. technika idzie na przód i dązy do wyeliminowania jak najwiekszej ilosci właczników gałek pierdułek... a tu wszyscy nagle chcą manualnie wszystkim sterować :D ... (jakis uraz z dziecinstwa?) Ale kazdy czyni jak mu WYGODNIEJ :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek DDA Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 dobrze prawicie mocium panie... "kazdy czyni jak mu WYGODNIEJ :>" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 PelzaK - ja myslalem, o jakims prostym [a zarazem fajnie wygladajacym i dobrze komponujacym sie z biurkiem] przelaczniku, a dokaldniej galce, ladnej, chromowanej :) jak narazie jestem w trakcie szukania odpowiedniego sprzetu w mojej graciarni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 jak ja bym zaczoł nowe biurko modowac :P... to by mi chyba zmodowali twarz za to :D. Dlatemu muszem zrobić wersje eksclusive :] która nie naruszałaby struktury biurka :lol: pozaym przełączniki mechaniczne są nietrwałe :P a tu jeszcze manulane sterowanie... ja mam FULL LOGIC i jest wysmienicie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 taki mod to dla mnie przerost formy nad treścią, lampki owszem bywają pomocne, ale bawienie się w modowanie mebli? :o to już gruba przesada :wink:Orzeszty orzeszku... ty sie znosz... :wink: Mam dwie "katodki" żelowe na biureczku. Jedna jest pod dechą biurka i oświetla klawę błękitnym światłem, a druga jest zwinięta w pałąk pod podkładką pod mychę z pleksy, też na niebiesko. Pleksa jest delikatnie zmatowiona i wypolerowana na krawędziach przyciętych pod kątem, tak że po podświetleniu krawędzie świecą. Moje "katodki" żelowe to rurki przezroczyste z czerwonym żelem do włosów z bąbelkami i dwoma diodami soczewkowymi na końcach. Jak świecą to każda banieczka powietrza świeci swoim światłem. Mówię wam kosmiczny efekt. Szkoda że nie mam cyfraka. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 katody zelowe wymyslono juz dawno... ciekawe ze ja wymysliłem sobie taką ... "katodę" siedząc w wucecie :D a dzien puzniej paczam na forum.. ktos to zrobił przede mną :P - widac tez go przycisło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Spoko pomysł ale jak dlamnie zaduzo zabawy mi ty wystarczyly 4 diody :) ale pomysł dobty własnie robie mod biurka moze wykożystam ten pomysł http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=107895 a to moje biurko jescze nieskonczone !:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...