Skocz do zawartości
Thomek21

Nasze karty graficzne

Jaka karte grafiki posiadasz aktualnie  

1. 1. Jaka karte grafiki posiadasz aktualnie

• Zintegrowana karta graficzna
      1
    • 3Dfx VooDoo 3, 4, 5
      2
    • Riva TNT/TNT2
      7
    • GeForce 256/2/MX/TI
      19
    • GeForce 3
      5
    • GeForce 4/TI
      25
    • GeForce 4/MX
      7
    • GeForce FX
      13
    • Radeon 7500/8500
      5
    • Radeon 9000/9100/9200
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do ankiety która ma na celu pokazanie jakie karty graficzne posiadają nasze kompy. Niestety zabrakło miejsca na radeona 9800 bo więcej opcjii sie nie da zrobić a szkoda. Najmocniej przepraszam ale pierwszy raz stworzyłem ankiete, a tu juz taki LOL moze piszcie swoje propozycje jak miala by taka ankieta wygladac dokladnie. Wtedy usune ta i stworze nowa wedle upodoban uzytkownikow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta ankiet jest  do [gluteus maximus] ,  trza było dac dopisek low end ! , a co  np jesli ktos posiada wiecej niz 1 grafe  ?

a od kiedy 4 TI jest low end?;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kamilwrc

No comment :P

A tak wogóle to mam Fx'a i Voodoo3 3000 (Voodoo w szafie leży ale chodzi :D)

I ktoś* ma lekką skleroze :P

*- Thomek21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta ankiet jest  do [gluteus maximus] ,  trza było dac dopisek low end ! , a co  np jesli ktos posiada wiecej niz 1 grafe  ?

Od kiedy wyszedł radeon X800 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na co by tu zaglosowac :) . jak mam rozne karty , 1 popsuta gf 256 . ati rage , gf 2 tit , gf 4 tit , radek 9500pro , a jeszcze sie trident 9000 znalazl . ankieta z [gluteus maximus] troche

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha.... przypomniało mi się.....

Proszę wpisać na ankiete te KARTY. Bo coś nie mogę zagłosować....

Kupiłem je a teraz co? Nawet glosu nie mogę oddac... :lol:

Nie ma to jak posiadanie 15 kart grafiki..... ( bo mialem 3 "standardowo" :) ) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety trzeba sie z tym pogodzic , postep idzie do przodu ;] mozna sie uprzec ze w polsce to wciaz midlle end (czy midllerange jak zwał tak zwał) ale ogolnie na rynku to juz od jakiegos czasu jest low endowa grafa . jak juz to mozna sie było przyczepic o fx (te z wyzszej połki ) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zobaczylem te ankiete, to myslalem, ze jakis "gornik" wykopal topic sprzed poltora roku najmarniej :P

Ale w sumie to mam w szufladzie Rive TNT, wiec moge sobie nawet zaglosowac :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdze s3 virge 2mb :lol: ??? Narazie nie głosuje bo nie ma takiej grafy jak moja :(

Musi byc więcej mozliwosci radki 7000/7200 , 7500, 8500/9100 , 9200, 9500/9550/9550Xt/9600, 9500pro/9600pro i XT i nowsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o niestety trzeba sie z tym pogodzic , postep idzie do przodu ;] mozna sie uprzec ze w polsce to wciaz midlle end (czy midllerange jak zwał tak zwał) ale ogolnie na rynku to juz od jakiegos czasu jest low endowa grafa . jak juz to mozna sie było przyczepic o fx (te z wyzszej połki )

wiesz, jak sie popatrze po niektórych kumplach to taka grafa to dla nich high end :wink:

słyną z super kombinacji w stylu radek 9500+pentium 600mhz,pentiawka 2.4ghz+radek 7500, bartek 2500 i radzio 9200, albo durak @2ghz i 4mx 64bit :D

więc dla nich to ogólny high end, a dla mnie to nadal środeczek, bo karta zgniata i fx i radzie co niektóre, o mx już nie spominając :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha.... przypomniało mi się.....

Proszę wpisać na ankiete te KARTY. Bo coś nie mogę zagłosować....

Kupiłem je a teraz co? Nawet glosu nie mogę oddac...  :lol:  

Nie ma to jak posiadanie 15 kart grafiki..... ( bo mialem 3 "standardowo" :) )  :wink:

cytat z aukcji:

ATI - 264VT2 made in USA!

:lol: :lol: :lol:

tak samo jak ankieta :lol:

:Plóm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezsens!

Jak można wrzucić 7500 i 8500 do jednego worka? I czemu 8500 i 9100 są odzielnie jak to bardzo zbliżone karty?

Powino być tak w ostatnich punktach:

- 7200/7500

- 8500/9100

- 9000/9200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to proste.

oto przekrój przez społeczność tego forum:

90% to posiadacze Athlonka [XP]

ok. 80% posiada GeForce Ti4200 [oczywiście nówka z allegro] i se go kręci w najnowszych gierkach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...