Angelo18 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Mam pytanie. Czy warto uruchamiać serwery na systemie MS Windows 2003 Serwer? Czy lepiej użyc inny system operacyjny?? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 jesli ma to byc server do cs'a czy ut czy innych gier to na linuxie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Właśnie zależy do czego ( ten serwer ). Ale sądze że najlepiej postawić na linuksie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Jak nawet nie wiesz jak się ten system nazywa to lepiej nie uruchamiaj tam zadnych serwerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 jak dla mnie o wszystko sie rozbiega o kase - masz kase dawaj winde - masz wsparcie techniczne itp - nie masz kasy - ksiazka w lape i linux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Bahor - hmm ja bym robil tak : - nie masz kasy - ksiazka w lape i linux - masz kase - bierzesz admina i linux :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 n0rbi: TRUE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...