Skocz do zawartości
Ram1rez

Czyżby karta padła????

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mam wielki problem :!: Jak robiłem formata pojawiły sie artefakty w dosie :? Było ich dużo przez co otworzyłem bude i instalowałem Win XP podczas instalacji miałem sporo artefaktów ale nie przestałem. Postawiłem system zainstalowałem wszystko i po restarcie przy wyborze konta nic nie było widać (tych ikonek tylko zamazany onraz) zostawiłem go aby ostygł jak wróciłem wszystko było oki. Postanowiłem zrobić teścik w 3dmarku 2k1 SE i moim oczom ukazał sie wynik 6100 :cry: Jak wszystko śmigało miałem niemal 11000 :!: :!: :!: Moje pytanko jest takie czy coś sie stało z kartą czy jakiś mega błąd czegoś tam :?: Jakby co to używam sterów 44.07... POMOCY :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A podkręcałeś ją? Też sadzę że pamięć poszła ( nie calkiem ale coś jest z pamieciami.... ) Są gorące? Mocno się grzeją? Załóź radiatorki i sprawdz czy nadla są artefakty.....

Jak są to sprzedawaj karte jak najszybciej.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu nie..... Podaj cene.....

Sądzisz ze co? Namawiam Go do sprzedawania jako sprawna? To się mylisz.... Jak ją sprzeda to jego sprawa.... A co ma z tą kartą zrobić? Na połke położyć....

Sugeruje tylko że ta karta może nie pożyć za długo.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie wiecie ja na tą karte mam jeszcze 21 miechów gwarancji :lol: Coś czuje że wróci do mnie 560zł które na nią wydałem. A karta działała sobie spokojnie do wczoraj (ciepły dzień 45*C w budzie) też myśle ze pamięci poszły (chciałem sie tylko upewnić) a radiatorki to miałęm od nówki sztuki na pamięciach :wink: Karta przed gotowaniem wyglądała tak tak. Co myślicie powinni przyjąć karte :?: (chodzi o kochaną firme komputronik) z góry dzięx za pomoc :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko czy po przegrzaniu pamięci są możliwe skoki wydajności. Rano włączyłem 2d2k1 i me oczy ujrzały 10200pkt :? Co jest z tym [ciach!]em bo już mnie denerwuje. A tak propoz co myślicie o FX5900XT Leadtek`a :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w tym senk że zmieniałem paste termoprzewodzącą z białej na białą :? Ale to było jakies 2 tygodnie temu. A co do Karty to jestem przyzwyczajony do Leadtek`a i Nvidii :wink: Jakiś taki sentyment (te karty nigdy mnie nie zawiodły no chyba że ta :? ) A co do Radków mam podzielone zdanie... Jak czytam opinie to niektórzy uważają że na ATI niektóre gierce nie chcą chodzić a z Nvidią wszystko oki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w tym senk że zmieniałem paste termoprzewodzącą z białej na białą  :?  Ale to było jakies 2 tygodnie temu. A co do Karty to jestem przyzwyczajony do Leadtek`a i Nvidii  :wink:  Jakiś taki sentyment (te karty nigdy mnie nie zawiodły no chyba że ta  :? ) A co do Radków mam podzielone zdanie... Jak czytam opinie to niektórzy uważają że na ATI niektóre gierce nie chcą chodzić a z Nvidią wszystko oki

chodzą gierki tylko trzeba insalować nowe stery i patche ,też byłem zwolennikiem Nvidii a widzisz co mam w podpisie jednak z drugiej strony teraz bym brał 6800gt a nie x800xt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyobraz se ze wlasnie wrocilem. a skoro ty sie nie czepaisz to kup se ta karte , albo jakas inna z allegro - bo malo tam jest walkow dobra sprawna karta - a potem ludzie sie zala ze bubel kupili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyobraz se ze wlasnie wrocilem. a skoro ty sie nie czepaisz to kup se ta karte , albo jakas inna z allegro - bo malo tam jest walkow dobra sprawna karta - a potem ludzie sie zala ze bubel kupili

kolego zbawicielu niewinnych ludzi kupujacych na allegro, powiem tobie tak, karty tej nie kupie bo nie potrzebuje, 1,5 tygodnia temu poszedl spac na zawsze moj radek 9500@pro i pewnie sie zdziwisz sprzedalem go ale w dziale uszkodzone, pewnie nie wiesz ze taki dzial jest na allegro ??

bo sadzac po twojej wypowiedzi wiesz niewiele

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrzac na twoja wypowiedz to ty wiesz niewiele . byly juz nawet na forum topiki - kupilem karte z allegro - i <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie chodzi . i to nie malo . a na allegro mam ponad 100 komentow - same pozytywy wiec mnie nie ucz co sie tam dzieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na allegro pełno jest bajek "nie mam jak sprawdzić" , "dostałem od kolegi a nie mam kompa" , "nie chce mi się wolę taniej sprzedać" itp, i są lole które takie karty kupują. doklejają plombę z karty na gwarancji i mają nówki w zamian.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrzac na twoja wypowiedz to ty wiesz niewiele . byly juz nawet na forum topiki - kupilem karte z allegro - i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie chodzi . i to nie malo . a na allegro mam ponad 100 komentow - same pozytywy wiec mnie nie ucz co sie tam dzieje

i co z tego Panie wazniaku ze masz 100 pozytywow, ja mam ponad 200, to nic nie znaczy, trafiali sie na allegro tacy cwaniacy co mieli i po 700 pozytywow i na koniec swej dzialalnosci na allegro przycieli ludzi w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a na laczna kwote 40 tys. zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...