Kosmit Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Na Gamespy.com pojawił się Star Wars Galaxies: An empire divided 14 days trial. Można sobie go sicągnąć za free ale instalka zajmuje 2gb. Ja juz to sciągłem i moje pierwsze wrażenia są oszałamiające. Giera jest znakomita i wszystkim ją polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmit Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Dla wszystkich tych co nie wiedzą co to za gra to jest to MMORPG w świećie gwiezdnych wojen http://starwarsgalaxies.station.sony.com/ tutaj więcej informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Giera na kozaku ale po pol roku sie nudzi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmit Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 co ty mówisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 mi się trial znudził po tygodniu grania :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Nudzi sie to jest fakt :-) Aczkolwiek pierwsze dwa miesiace dla mnie byly naprawde odlot :-) Powody dla ktorych przestalem grac ? Nielogicznie rozwiazane jak zostac jedi... i glownie bugi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmit Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Jest bardzo duzo pathy do tej gry które rozprawiają się z dużą ilośćią bugów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Alez oczywiscie ze jest mnostwo patchy 8) jeszcze minimalne drugie tyle ich bedzie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Kosmit daj linka do dowlanda i rejestracji SW plss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmit Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 http://www.fileplanet.com/files/140000/140938.shtml z tąd można sobie sicągnąć traila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...