domel.fm Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Jestem fanem decybeli niskich decybeli im ich mniej tym lepiej ale mam problem dysk jest trochę głośny mam maxtora 120gb sata 8 mb chahe. Niewiem jak mozna go wyciszyć czy zastosowanie collera zalman poprawiło by tu coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 cooler nic nie da. połóż na dnie obudowy jakąś matę, piankę, na to dysk i powinno byćciszej, jak go owiniesz czymś to przegrzeje się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loop Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Może podwieś go na czymś w środku obudowy. Nie bedzie miał wtedy żadnego kontaktu z obudową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerc Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 :arrow: idz do szfy :arrow: wez majtki :arrow: wyrwij znich gumki :arrow: tam gdzie jest CD-ROM przeciagnij je :arrow: poluz na gumkach dysk i jest cisza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...