Kaeres Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Strasznie mi w pracy slabo net chodzi. Probowalem szukac ale dwa razy nie zaskoczylo nawet, a pozniej........ mnie juz szlag trafil i postanowilem poprosic Was o pomoc. Kto ma save z Syberia 1 w okolicy miasta uniwersyteckiego. Dokladnie powiem Wam, ze w uniwersytecie juz bylem i teraz chce pozyczyc ta lodke o zony rybaka. Bardzo bylbym wdzieczny bo kupilem ostatnio Syberie 2 i pierwszy filmik tak mnie zaskoczyl, ze chce dokonczyc jedynke, a sformatowalem HDD :( I jeszcze jedna prosba. Syberie 2 odkupilem od kumpla za 30 pln ale wersje angielska. Jet jakis patch spolszczajacy gre ? Jezeli jest jakas szansa na znalezienie takiego czegos to bylbym wdzieczny, jezeli nawet nie slyszeliscie to nie trudzcie sie, poradze sobie z tym angielskim. Chodzi mi tylko o dubbing, bo w jedynce jest genialny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Pewnie jeszcze niejeden z Was nie formatowal HDD po graniu w ta gre. Wysylajcie co macie plizz chudy_krs@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Do gory z moim problemem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 wiem ze mam save'y z jedynki ale nie wiem czy w tym miejscu. poszukam w chacie i jak bede mial to ci przesle ale to tak wieczorkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Bedziesz moim wybawca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Coz, chyba zaczynam gre od poczatku. Mozecie mi powiedziec czy jest jakis patch lub trick ktory odpala gre w rozdz. jaka chce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desti Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Coz, chyba zaczynam gre od poczatku.No witam jesli cie to zainteresuje mam zapisy od Komkolzgrad/Fabryka bo niedawno zapisywałem jak odinstalowywałem grę bo miejsca na HDD pilnie potrzebowałem.Oczywiście mówimy tu o Polskiej wersji.Gra jest świetna czekam na 2 część.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Czemu czekasz na druga czesc skoro juz dawno jest ? Przeszedlem wlasnie Barrockstadt. Dalej juz nie potrzebuje save. Szkoda, ze zajelo mi to caly dzien :) Ale historia jest niesamowita. Nie moge sie doczekac jak skoncze jedynke. Na HDD juz czeka druga czesc zainstalowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desti Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Czemu czekasz na druga czesc skoro juz dawno jest ?no wiem że jest tylko czekam aż ją będę mieć u siebie :wink: a jeszcze jej nie mam.No 2 podobno jest zarąbiasta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ale nie ma jeszcze polskiej wersji językowej Syberii 2 (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Oczywiscie, ze jest. Do kupienia w maxgame lub u cenegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Oczywiscie, ze jest. Do kupienia w maxgame lub u cenegi. Masz na myśli Syberia 2 ze ścieżką dialogową z polskimi aktorami? To czemu tutaj: http://www.timsoft.pl/cennik/4961/index.php?w=9960454 podają 31.07.2004 jako datę ukazania się tej gry w wersji PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Chyba masz racje. Na stronie www.maxgame.pl nie zauwazylem notki "zapowiedz". Jest juz cena i BIG napis PL :) Przepraszam za wprowadzanie w blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Kurcze, nawet nie wiedzialem, ze juz ta godzina :) Skonczylem wlasnie Syberie. Po weekendzie zaczynam cz.2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Kurcze, nawet nie wiedzialem, ze juz ta godzina :) Skonczylem wlasnie Syberie. Po weekendzie zaczynam cz.2 :) Moja żona czeka na polską wersję .... Jedna z niewielu gier, dzięki której mój komputer na długie godziny był "nieosiągalny" .... :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Kurcze, nawet nie wiedzialem, ze juz ta godzina :) Skonczylem wlasnie Syberie. Po weekendzie zaczynam cz.2 :) Moja żona czeka na polską wersję .... Jedna z niewielu gier, dzięki której mój komputer na długie godziny był "nieosiągalny" .... :D ;) Ooo nie. Nie wytrzymam do wersji polskiej. Z checia wysuplalbym jeszcze z 8 dych na ta gre ale jak juz kupilem englisza to zasuwam. Jedyne czego zaluje to, ze zobaczylem pierwszy filmik syberii 2 przed ukonczeniem jedynki. Po prostu zdradza jak sie skonczyla 1 :( Ale zabawe mialem lepsza niz w F-C i inne gry razem wziete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Gra ktos w ta piekna gre czy tylko ja sie tak podniecam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro_m Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ja kiedyś pogrywałem w jedyneczkę, ale po pewnym czasie przestałem. Jak na gry tego typu to najlepszy (IMHO) jest Jack Orlando - ech, tamte czasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ja pogrywam w 2, niestety w jedynke nie grałem...:[.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 grzesiu, jak mozesz !!!!!! Koniecznie zagraj w jedynke. Ja zapomnialem o tej grze i tylko zakup 2 mnie skusil do ponownego zaczecia. Wierz mi, ze sie zajarasz i w dwojke bedziesz gral z jeszcze wiekszym zapalem. Ogolnie wszystkim polecam. Jedyne co moze przebic ta gre to chyba Longest journey ale w nia jeszcze nie gralem. Nie omieszkam i ocenie czy to prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 skombinuje sobie 1 jezeli mowisz ze jest tak wypasiona..;];] hehe podoba mi sie w przygodówkach ze one maja znikome wymagania :) na moim sprzęcie gra chodzi z Anti-Aliasingiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Wymagania sa nieistotne w takich grach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Wymagania sa nieistotne w takich grach :) w domu na półce mam jeszcze orginał The Longest Journey po polsku...zabiore sie za niego gdy skoncze trd2...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Podajcie linka do strony z recenzja Syberii 2 :) Nie umiem znalezc lub za slabo szukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Podajcie linka do strony z recenzja Syberii 2 :) Nie umiem znalezc lub za slabo szukam. Spróbuj zacząć od: www.timsoft.pl - tam są wpisy graczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Wogole dziwie sie, ze gra nie jest tutaj az tak znana. Kilku graczy ja docenia. Reszta podejrzewam, ze nawet nie zagrala w nia czekajac na d3, hl2 i stalkera. Uwierzcie mi, ze jest wiecej warta niz te znane i drogie hity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 tak to prawda...no tyle ze trzeba posiadać odpowiednią IQ bo inaczej sie powie ze gra jest nudna,głupia itd... ot w syberi 2 jestem juz w pinguin island :] prawie koniec gry....i dotychczas najbardziej podobał mi sie romansburg...;];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 hmmm...w Syberie 1 nie grałem wiec nie wiem. W Syberii 2 na poczatku zagadki są bardzo proste typu: daj cukierka małej dziewczynce a ona da ci klucz do bramy. A potem zaczynaja sie totalne zakręty...np. z wrakiem samolotu gdzie w nim trzeba ustawic radiostacje na odpowiednia czestotliwość...grrrr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 grzesiu, czy nie wydaje Ci sie, ze dwojka jest trudniejsza ? Jestem dopiero na poczatku, czy gra jest lepsza od jedynki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 gralem w jedynke i znudzila mi sie zanim skonczylem , z gier przygodowych bardziej podobala mi sie Longles Journey i super byl Broken Sword 3 to jezeli chodzi o nowsze gry przygodowe bo jezeli chodzi o starsze to takich hitow jak serie monkey island , broken sword i wielu wielu innych kiedy przygodowki byly w okresie rozkwitu :) nic nie pobije . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...