burro Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 u mnie przy aax6 mozna sie jescze dopatrzyc, ale tez w sumie na sile i jakos w oczy sie nic nie rzuca. Powili zaczynam sie wciagac w gierke :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 A w Syberii 2 da się zwiększyć rozdzielczość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Tez nie znalazlem sposobu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kool Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam Was - zapalonych graczy pragnących rozwiązać zagadkę żyjących gdzieś na Syberii mamutów :wink: BARDZO potrzebuję Waszej pomocy! Otóż po odjeździe drezyny z Romansburga pokazał mi się film "Pogoń". Kończy się on zniszczeniem mostu i tu zaczyna się mój problem. Po filmie widzę biały ekran... działają dźwięki, myszka, widzę nawet zarys Kate i mogę nią poruszać, padający śnieg to w moim przypadku białe wydłużające się kreski... :( Mogę jeszcze przejść w prawo po omacku (słyszę dialog o skarbie). Dalej jednak po omacku nie przejdę. Czy ktoś wie czym może to być spowodowane? :idea: Może ktoś mógłby poratować mnie savem tuż po filmiku "Pogoń"? Liczę na Was, bo możecie wszystko! P.S. Gram w polską wersję Syberii i zainstalowałem ją na minimum (chwilowo nie mogę inaczej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio4 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Mam problem z Syberia 1.Grałem i przeszedłem Syberie 2 ale odziwo 1 mi nie działa. Instaluje syberie na minimum, bo na full i medium wyskakują błędy.Wszystko ok i włączam gierke pokazuje się intro i przez 20 sekund włącza się menu główne tzn. jest coraz jaśniej, a jak włączam gre to klikam rzeby gdzieś szła Kate to ona idzie jak w 5x zwolnionym czasie.2 chodzi mi bez porblemu, o co chodzi ?? Komputer: Intel Pentium 4 3,02 Ghz 512 RAM DDR 400Mhz GeForce 4 Ti 4600 128mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Witam Was - zapalonych graczy pragnących rozwiązać zagadkę żyjących gdzieś na Syberii mamutów :wink: BARDZO potrzebuję Waszej pomocy! Otóż po odjeździe drezyny z Romansburga pokazał mi się film "Pogoń". Kończy się on zniszczeniem mostu i tu zaczyna się mój problem. Po filmie widzę biały ekran... działają dźwięki, myszka, widzę nawet zarys Kate i mogę nią poruszać, padający śnieg to w moim przypadku białe wydłużające się kreski... :( Mogę jeszcze przejść w prawo po omacku (słyszę dialog o skarbie). Dalej jednak po omacku nie przejdę. Czy ktoś wie czym może to być spowodowane? :idea: Może ktoś mógłby poratować mnie savem tuż po filmiku "Pogoń"? Liczę na Was, bo możecie wszystko! P.S. Gram w polską wersję Syberii i zainstalowałem ją na minimum (chwilowo nie mogę inaczej). Sprobuj niestety zainstalowac max. Zobaczysz przynajmniej czy to wina wlasnie instalacji. Jak zwykle w takich przypadkach zmieniaj sterowniki, odkrec sprzet, itp. Moze przeinstaluj dx. Ja takich problemow nie mialem, a save`a to moge dac ale angielskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Mam problem z Syberia 1.Grałem i przeszedłem Syberie 2 ale odziwo 1 mi nie działa. Instaluje syberie na minimum, bo na full i medium wyskakują błędy.Wszystko ok i włączam gierke pokazuje się intro i przez 20 sekund włącza się menu główne tzn. jest coraz jaśniej, a jak włączam gre to klikam rzeby gdzieś szła Kate to ona idzie jak w 5x zwolnionym czasie.2 chodzi mi bez porblemu, o co chodzi ?? Komputer: Intel Pentium 4 3,02 Ghz 512 RAM DDR 400Mhz GeForce 4 Ti 4600 128mb Odpowiadasz sobie sam na pytanie. Masz zwalona wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio4 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Już mam, na laptopie mi działa.Mam za dobrą karte graf. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Już mam, na laptopie mi działa.Mam za dobrą karte graf. :D Chyba zle sterowniki chciales powiedziec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ehhh Kaeres ale narobiles mi checi na ta gre... :lol: jak bede mial troche kasy ide do sklepu kupic syberie 1 :D mam nadzieje ze niebedziesz musial tego zalowac ;) ;) ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ehhh Kaeres ale narobiles mi checi na ta gre... :lol: jak bede mial troche kasy ide do sklepu kupic syberie 1 :D mam nadzieje ze niebedziesz musial tego zalowac ;) ;) ;p Nie znam czlowieka, ktorego by te gry nie urzekly. Jezeli Sekal wypusci jeszcze jakas przygodowke to biore w ciemno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 tak jak pierwsza czesc mnie znudzila druga byla calkiem przyjemna :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Chłopaki.. da sie zaczac od 2-giej czesci ? zorientuje sie o co chodzi ? zdaje sobie sprawe ze trace nie grajac w pierwsza.. ale czy da sie jakos wczuc nie grajac w 1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 dasz rade. w drugiej czesci jest cos takiego jak streszczenie pierwszej wiec bedziesz wiedzial mniej wiecej o co chodzi. poza tym juz po kilkunastu minutach gry nie bedziesz myslal o tym co bylo wczesniej tylko o tym co bedzie dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a ja tam juz tydzien temu skonczylem wraz z moja kobieta S2. to byla czysta przyjemnosc grac w taka przygodowke. choc musze przyznac ze pierwsza polowa gry jest znacznie trudniejsza od drugiej polowy (kto by pomyslal ze swieca ma byc ziolowa :P ) POZDRO 600! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomyo Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Sluchajcie please please o pomoc.nie wiem jak przejść etap z samolotem w syberii 2.ta gra jest wywalista(sory za to slowo).ale please pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a ja tam juz tydzien temu skonczylem wraz z moja kobieta S2. to byla czysta przyjemnosc grac w taka przygodowke. choc musze przyznac ze pierwsza polowa gry jest znacznie trudniejsza od drugiej polowy (kto by pomyslal ze swieca ma byc ziolowa :P ) POZDRO 600! Nie trzeba dlugo myslec. Byla napisane w ksiazce tego mnicha, ze tylko dobra dusza (czy jakos tak) potrafi leczyc z ciezkich chorob. Jakby nie bylo ten mnich (taki rosyjski nazwisko), ktory odszedl z klasztoru i przebywal z Youkolami nauszyl sie szamanskich sztuczek leczenia ludzi i byl dobrym czlowiekiem (czyli mial czysta dusze). Na jego grobie rosly wlasnie wspomniane przez Ciebie ziola. Ja odrazu sie kapnalem o co chodzi bo po prostu wczytalem sie w fabule i zwazalem na kazdy drobiazg. Sluchajcie please please o pomoc.nie wiem jak przejść etap z samolotem w syberii 2.ta gra jest wywalista(sory za to slowo).ale please pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co dokladnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Mimo, że w "dwójkę" nie grałem to jednak dołączam się do fanów Syberii. Pierwsza część była zajedwabista. Nie wiecie może skąd można na legalu ściągnąć 2 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomyo Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 nie wiem o co chodzi.ten facet wisi na drzewie i spi.jak trzeba poustawiac te przekazniki w samolocie?co trzeba zrobic???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Np. stad -->http://maxgame.pl/x_C_I__P_1111698-1110001.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomyo Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 please please chodzi mi o etap z samolotem pomozcie !!!!! ten facet wisi na drzewie a ja nie wiem co zrobic w tym samolocie z tymi przekaznikami czy jakos tak.prosze mecze sie juz i mecze 4 dni!!!!!!!!!pleaseeeee :( :( :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 :) U mnie kruchutko z kasą. Myślałem raczej o jakimś serwerze skąd mógłbym ściągnąć grę (o ile to legalne :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 please please chodzi mi o etap z samolotem pomozcie !!!!! ten facet wisi na drzewie a ja nie wiem co zrobic w tym samolocie z tymi przekaznikami czy jakos tak.prosze mecze sie juz i mecze 4 dni!!!!!!!!!pleaseeeee :( :( :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: http://www.gamefaqs.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behemot343 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 please please chodzi mi o etap z samolotem pomozcie !!!!! ten facet wisi na drzewie a ja nie wiem co zrobic w tym samolocie z tymi przekaznikami czy jakos tak.prosze mecze sie juz i mecze 4 dni!!!!!!!!!pleaseeeee :( :( :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Odpowiedź jak przestawiać przełączniki w samolocie znajdziesz na stronie z solucją z gry http://syberia.gry-online.pl/2solucja.php Wybacz, nie będę zbyt uważnie czytał i przepisywał, bo dzisiaj wieczorkiem zaczynamy z żoną Syberię 2 :P Ja przed rozpoczęciem gry szukam solucję, bo bardzo nie lubię zaciąć się na jakimś fragmencie na kilka dni :wink: A tak z innej beczki, bo widzę, że fani przygodówek się tu spotkali. Jakie gry na podobnym poziomie możecie polecić? Dla mnie Syberia1 była super, a na tym poziomie były też Longest Journey i Broken Sword3. Niezłe były też Atlantis 1 i 2 (ale 3 już cieniutka). Pozdrawiam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 :) U mnie kruchutko z kasą. Myślałem raczej o jakimś serwerze skąd mógłbym ściągnąć grę (o ile to legalne :P) Co Ty ? Walniety jestes ? Albo zaplacisz albo nawet o tym tutaj nie wspominaj. 80pln to dwie imprezy na osobe. Dla tej gry warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomyo Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 hej ludzie powiecie mi gdzie znajde ten pasek w krainie jukoli?????????? ta strona ze swietna solucją "mowi" ze dalej od zagrody jukiego ale ja szukalem wszedzie i nie moge znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 jaki pasek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomyo Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 no ten pasek do procy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Nie pamietam paska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqaz Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30162534 jak ktoś ma problem z popwodu że ma wersję angielską to tu jest link do aukcji na allegro. Gościu zrobił sam spolszczenie.Tylko napisy ale dobre i to.To jego nr GG 5184093 myśle że spolszczenie także sprzeda poza aukcją. Za swoją wielkę i ciężką pracę chce tylko 5 ZŁ. jak za darmo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...