°°° Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Obie gry są super mam obie częsci , kupiłam w Biedronce :P za 19,90zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Czy znalazl juz ktos sposob na odpalenie tych gier w wyzszych rozdz. niz domyslna 800x600 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Czy znalazl juz ktos sposob na odpalenie tych gier w wyzszych rozdz. niz domyslna 800x600 ?wczoraj sobie odswiezylem dwojke i niestety nie da sie.. ubolewam nad tym bo mam lcd 1280x1024, ale z wlaczonym anty-aliasingiem wyglada bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Oczywiscie rowniez sobie pomaga AAx8 ale jednak to nie to samo. Trudno widocznie tekstury byly robione tylko pod ta rozdzielczosc bo juz dawno istnialby jakis trick. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Niestety gry Benka Sokoła już tak mają :) To samo jest z najnowszym jego dzieckiem - Paradisem. Piękna grafa tylko do 800x600, a jak dasz 1280 to niemal pikseloza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 W Paradise jest wybor rozdzielczosci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Nie, nie ma, chodziło mi o rozdzielczość w kompie. Co do Syberii to w 1 grafa było piękna tylko animacja Katiuszki byłą jakaś poszczerbiona i wyróżnia się słabą jakością, nie wiem dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...