loop Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Witam. Potrzebuje karty Compact Flash do aparatu. Czy ten Kingston będzie dobry? http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?&idt=252 Czy może dostanę go gdziś taniej? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.wa Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Z tego co wiem to znajomi używają kingstonów (tez chyba cf) i nienarzekają, ja sam mam zaufanie co do tego producenta. A co do tego gdzie taniej to musisz poszukać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 tak, kingston jest jak najbardziej dobry. odradzam no-name bo można aparat uszkodzić a karty canona, minolty itp to nic innego jak karty średnich film z innym opakowaniem więc ich nie warto kupować, zawsze za logo doliczają kilka zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Witam. Potrzebuje karty Compact Flash do aparatu. Czy ten Kingston będzie dobry? http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?&idt=252 Czy może dostanę go gdziś taniej? Pozdrawiam ja mam kingstona 256 MB - dałem za niego całe 158 zł brutto. Jestem zadowolony bo mam 5 lat gwarancji ! (a inne niemarkowe mają 1-2 letnią). Karta współpracuje z Canonem A75 i jest gicior (zauważyłem że chodzi tak samo, a nawet minimalnie szybciej niż dołączona do aparatu 32 MB CF High Speed) Nie wiem czy tobie jako os. prywatnej sprzedadzą, bo ja swoją kupiłem na firmę w Wilk Electronics (www.wilk.pl - p.Łukasz Gruszka, tel do niego jest na stronie) Widziałem je tanio w Proline http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4b49...3465f3235364d42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loop Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Dzięki za szybkie odpowiedźi. Już zamawiam Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 tylk odobierz identyko prędkość, cz esto na zbyt szybkich kartach aparaty głupieją np jak dasz 12x zamiast x8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Ja mam karte TwinMosa i tez nic zlego o niej nie moge powiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 od piątku mam tą kartę i canona A60 i nie stwierdzam żadnych problemów... :twisted: :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitufo Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Polecam rowniez karty LEXAR. Sam uzywam Lexar 512 MB 40x i jest na prawde bajer. Dodatkowo w opakowaniu z karta mialem czytnik do kart CF gratis :D Jedyny problem w tym, ze one sa chyba w PL drogie, ale jak to ktos ma dostep do rynku w USA to warto brac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loop Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 od piątku mam tą kartę i canona A60 i nie stwierdzam żadnych problemów... :twisted: :D 8) To dobrze. Ja mam Canona A70, więc napewno bedzie dobrze bo to bardzo podobne aparaty. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loop Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Btw. Gdzie mogę dostać tani czytnik do kart CF ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...