MeHow Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Sikor, Ty chyba jesteś jasnowidz Very Happy Rowerek fucktycznie stoi w pokoju obok terrarium Twisted Evil nie jasnowidz tylko ma juz wywiad co krasc ;] ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 nie jasnowidz tylko ma juz wywiad co krasc ;] ;] ;] ;]O rzesz Ty orzeszku. :evil: :evil: :evil: ..... (Tu wstaw dowolną liczbę ciachów.) Zaraz Cię wyzwę na udeptany śnieg posypany popiołem, coby Ci dowcip podostrzyć. A reed będzie moim sekundantem. :twisted: BTW, gdzie Śląsk, a gdzie Podlasie :?: Jeszcze takich peryskopów nie produkują . :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Jacek, jak mogłaś się tak pomylić :lol: Co do wiewióra to ja bym wypuścił na wolność, tam jego miejsce 8), reed ty tak samo, w tej chwili odwieź te wenżyki :lol: do zoo do Hożowa :lol: , tam same puste klatki :wink: Tiaaaa, zagłodzom mi moje wenrzyki, nie wiesz kucuk że Hożowskie ZOO nie stać na zwierzontka ? Nie majom czym karmić i wogóle, a moje som przyzwyczajone do dość opfitych "posiłkuf" :twisted: Nie oddam ich, to f końcu czlonkowie mojej rodziny :o Wiewiora dac wenzowi, ucieszy sie napewno bo "takiej myszy" to jeszcze nie mial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Jacek, jak mogłaś się tak pomylić :lol: Co do wiewióra to ja bym wypuścił na wolność, tam jego miejsce 8), reed ty tak samo, w tej chwili odwieź te wenżyki :lol: do zoo do Hożowa :lol: , tam same puste klatki :wink: Tiaaaa, zagłodzom mi moje wenrzyki, nie wiesz kucuk że Hożowskie ZOO nie stać na zwierzontka ? Nie majom czym karmić i wogóle, a moje som przyzwyczajone do dość opfitych "posiłkuf" :twisted: Nie oddam ich, to f końcu czlonkowie mojej rodziny :o Wiewiora dac wenzowi, ucieszy sie napewno bo "takiej myszy" to jeszcze nie mial :D Nie ry(d)zykowalbym.Wiewior ma strasznie silne i ostre zeby do tego wyprofilowane pod katem zabijania orzechow i innych wiewiorow wiec moglby weza pociachac na plasterki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 W sumie to jakąś narkozę by się wjewjurowi szczeliło i po sprawie, Czesław miałby przynajmniej jakieś urozmaicenie w diecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 W sumie to jakąś narkozę by się wjewjurowi szczeliło i po sprawie, Czesław miałby przynajmniej jakieś urozmaicenie w diecie :D Miales tego weza jeszcze przed smiercia sp Pana Czeslawa N czy sprawiles go sobie po i w holdzie sp Panu CN nadales wezowi to imie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 W sumie to jakąś narkozę by się wjewjurowi szczeliło i po sprawie, Czesław miałby przynajmniej jakieś urozmaicenie w diecie :D Miales tego weza jeszcze przed smiercia sp Pana Czeslawa N czy sprawiles go sobie po i w holdzie sp Panu CN nadales wezowi to imie? Miałem go wcześniej, ale IMHO głupim pomysłem byłoby w taki sposób oddawać hołd pamięci tego wielkiego człowieka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 W sumie to jakąś narkozę by się wjewjurowi szczeliło i po sprawie, Czesław miałby przynajmniej jakieś urozmaicenie w diecie :D Miales tego weza jeszcze przed smiercia sp Pana Czeslawa N czy sprawiles go sobie po i w holdzie sp Panu CN nadales wezowi to imie? Miałem go wcześniej, ale IMHO głupim pomysłem byłoby w taki sposób oddawać hołd pamięci tego wielkiego człowieka. Przepraszam jezeli cie urazilem.Ludzie miewaja rozne pomysly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...