radosuaf Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Sterowniki firmy, która skonstruowała chip EMU na kartach Live! LINK: http://www.emu.com/support/aps.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 sprawdzales moze juz ? z ktorego one sa ? qrde nie mam adobe readera.. narazie uzywam kx ale jak jakosc bedzie porownywalna i bedzei wsparcie dla gierek.. zaraz sciagne i bede myslal czy insytalowac =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Z tego, co wyczytałme, jest wsparcie dla ASIO i działają EAX i D3DS. A tutaj kolejne sterowniki do SB Live! (modowane Creative). Podobno lepsze od oryginalnych. Stery: http://www.siorai.com/stuff/SBLiveDrv.rar Poprawka do sterów (instrukcja wewnątrz) http://www.siorai.com/stuff/SBLivedrvfix.rar Wydaje się, że faktycznie nieco zmniejszają zużycie procesora - u mnie płynniejsze filmiki w Spider-man 2. I coś z zupełnie innej beczki... Czy SB Live! obsługuje EAX 2? I jeszcze jedno: czy ktoś mógłby porównać jakoś te stery, bo może jest jakaś tam znacząca różnica: 1. Creative - oryginały 2. E-MU 3. modowane Creative (te w *.rar - chyba nie mają nazwy) 4. YouP-PAK (III, V, whatever) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Na e-mu nie dziala mi asio, nie dziala mi mixer . Nie dziala ac3 passtrough . A karte mam LIve 5,1 . Stery brzmia nie tak zle . Jak dojde czemu nie dziala Asio i ac3 , to potestuje lepiej .EaX sie nie bawie . Pozatym nie wiem czy najpierw nie trzeba zaintalowac sterow oryginalnych / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 NIE, kluczowe jest wlasnie KOMPLETNE odinstalowanie Creativów, najlepiej chyba Driver Cleanerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Ja akurat nie mialem zadnych sterow Creativa wczesniej na tym systemie co mam . CO ciekawe jak wywalalem te E-Mu, to sobie posluchalam jak graja te z windowsa stery i graly podobnie . A jak zaintalowales te E-Mu to powiedz czy dziala ci asio ??. Pozatym te stery Emu to bardziej dodatek do zarzadzania wejsciami u wyjsciami w karcie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 U mnie nie chciał działać mixer, więc dałem sobie spokój. Jeśli jesteś zainteresowany, odsyłam tutaj: http://www.rage3d.com/board/showthread.php...readid=33704383 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Spoko , a tobie polecam ten :P http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=63498 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Jak tylko beda obsługiwać EAX, biere od razu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 No to pewnie za jakies 10 lat :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ja tez mam problemy z mixerem.. nie odpala sie w ogole (z tego co pamietam jakis blad z dll) tez zastanawialem sie czy nie potrzeba sterow creativa ale nie mam jak sprawdzic bo nie posiadam takich =] kx odinstlowywalem normalnie + dc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 a pod jaki sys te stery ? . YouP-PAK jest chyba tylko pod xp a ja jade na Me :) bo xp nie chce mi odswiazeania na monitorze ustawic wiekszego niz 60 badziew juz sie dowiedzialem only 2000/xp buuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Co do odświeżania, to jeżeli masz stery do karty i monitora to na pewno możesz ustawić odświeżanie w Windowsie, a w grach to juz jakims 3rd party program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 probowane bylo juz tyle razy na tylu sterach do grafy i zawsze to samo ze juz olalem to ... na innym monitorze dziala ok ale na tym tez chodzilo tylko na innej grafie wiec popwiecmy ze to konflikt jakis xp r9100 i syncMastera 900ift olac to szkoda ze tch sterow nie robia pod starsze sysemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 To nawet nie jest kwestia YouP-PAKów, tylko tego, że ME jest totalnie do bani, poza tym, niedługo juz nikt nie bedzie robił nic pod systemy 9x... Ja początkowo narzekałem na XP, ale teraz mam w pracy 98SE a w domu właśnie XP-ka i NIGDY bym sie już nie zamienił ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Czy udało się komuś te sterowniki normalnie uruchomić :?: Bo jakoś dziwnie się to zachowuje (ASIO nie działa i nie włącza się mixer). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...