Heroic Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Co lepiej kupić: Intel Celeron D320 2.40 GHz i spróbować go wsadzić do płyty GA-8IRXP (chipset 845, spalone trzy kondensatory, które trzeba wymienić), czy Durona 1600 z ASRock K7S8X SiS-746FX + LAN. Pytam się, bo ceny tych zestawów są zbliżone. Czy po wgraniu nowego BIOSu wyżej wymieniona płyta Gigabyte'a obsłuży nowego Celerona? I jeszcze jedno: jak wylutować z płyty uszkodzone kondensatory, bo trzymałem je kolbą od spodu, ale spoiwo ani drgnęło. Może ktoś z was miał kiedyś problem z wylanymi kondensatorami i wie jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Co lepiej kupić: Intel Celeron D320 2.40 GHz i spróbować go wsadzić do płyty GA-8IRXP (chipset 845, spalone trzy kondensatory, które trzeba wymienić), czy Durona 1600 z ASRock K7S8X SiS-746FX + LAN. Pytam się, bo ceny tych zestawów są zbliżone. Czy po wgraniu nowego BIOSu wyżej wymieniona płyta Gigabyte'a obsłuży nowego Celerona? I jeszcze jedno: jak wylutować z płyty uszkodzone kondensatory, bo trzymałem je kolbą od spodu, ale spoiwo ani drgnęło. Może ktoś z was miał kiedyś problem z wylanymi kondensatorami i wie jak to zrobić. olej sprawę lutowania, sprzedaj płytę i kup durona z Asrockiem lub ECSem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Bierz tego Durona z ASrock'iem i przerobisz go na Athlona. Nie baw się w lutowanie ani w Celerony bo to shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroic Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Dobra poszukałem i znalazłem. Duron 1600 zjada na śniadanie Celerona 2.6 GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 potwierdzam mialem C2,2@2,94i celeron to wielkie gowno!! :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...