Jabar83 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Na wstepie od razu oswiadczam ze skorzystalem z szukajki : :wink: Problem mam taki ze nie mam pojecia gdzie zmieniac timingi pamiatek.Szukalem u siebie w biosie ,ale niczego sie tam nie doszukalem. :evil:.Przeczytalem ze najlepiej ustaiwac na 2-2-2-5/6 ale gdzie moge to zmienic :?: HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Wchodzisz w Advanced->Adanced Chipset Features->System Performance Tam ustawiasz [Default] na [user Definded] (lub Agressive) i zmieniasz co chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no zeby takie timingi poszly to musisz ostro podniesc napiecie, najlepiej na max. hmm wogole to nie wiem czy osiagniesz takie timingi na fsb 200 (400). probuj, ewentualnie zejdz szyna na 166 (333) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...