BuBos18 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Witam, ostatnio zakupiłem Radeona 8500. I chodzi mi o to, jakie stery są do tej karty najwydajniejsze ??????????? Bo słyszałem, że nowe stery nie są najlepsze. Jak dotąd jechałem zawsze na kartach nVidii, więc mnie to nie interesowało. A jaki jeszcze polecacie programik do zmiany ustawień grafy, coś w stylu RivaTuner ????????????? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Stery opracowane na Catalistach 4.2 (najlepiej Omega), ale i tak najlepsze znajdziesz po testach na swoim sprzecie, inne programy do krecenia to np. ATI Tray Tools, ATITool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBos18 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Dzięki za odpowiedź. Już mniej więcej wiem o co chodzi i czego szukać. A ma ktoś linki związane z Radeonem 8500, np. opisy, przyspieszanie, itp.?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...