KaT Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Jak w temacie; czekam na wszelkie info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Ze wstępnych informacji w internecie wynika że tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 no to mnie ucieszyles z rana :D Tylko czekam az wyjdzie 2800+ na bartonie i przesiadka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Ze wstępnych informacji w internecie wynika że tak W pełni popieram podobnie szłyszałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Radujmy się więc wszyscy razem, bo ja też czekam niecierpliwie na ten procesorek :D PS. A Intel niech się martwi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Ja juz sie nie moge doczekac, dwukrotnie wiekszy cache :) brzmi pieknie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Wyobraz sobie moc bartona na 200mhz na kt333 (w zasadzie kazda lepsza plyta na kt333 tyle zrobi) i jakims kosmicznym takowaniu :mrgreen: moze wymienie mojego wysluzonego TB :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Wyobraz sobie moc bartona na 200mhz na kt333 (w zasadzie kazda lepsza plyta na kt333 tyle zrobi) i jakims kosmicznym takowaniu :mrgreen: moze wymienie mojego wysluzonego TB :mrgreen: Dokladnie :) mam nadzieje ze jeszcze pare wyzszych zegarow bartona na socket a bedzie . Oj P4 wkoncu bedzie mial dobrego rywala w testach . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...