Skocz do zawartości
Heat

Tt Giant Iii

Rekomendowane odpowiedzi

No, no dobra robota. :D Właśnie takich obiektywnych recenzji potrzeba, zaczynam coraz bardzie przekonywać się do silencera...

Swoją drogą, przydałoby się aby jakiś właściciel nowego zalmana (zm80D) aby przedstawił swoje przemyślenia, konkluzje etc. jak autor tego topica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, no dobra robota. :D  Właśnie takich obiektywnych recenzji potrzeba, zaczynam coraz bardzie przekonywać się do silencera...

Swoją drogą, przydałoby się aby jakiś właściciel nowego zalmana (zm80D) aby przedstawił swoje przemyślenia, konkluzje etc. jak autor tego topica.

możesz kupić zalmana i sam przedstawić :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, no dobra robota. :D  Właśnie takich obiektywnych recenzji potrzeba, zaczynam coraz bardzie przekonywać się do silencera...

Mysle , ze wraznia z Zalmana bede podobne aczkolwiek , ktos to wyda na niego 170zl moze nie chciec sie przyznac do swojego bledu :D

Ja wlasnie obmyslam jak wrzucic na rdzen radiator z CM Aero 7+ , juz go przycialem ale musialbym go jeszcze nawgwintowac a o tym nie mam zielonego pojecia... Hmm mysle jakby tu wykorzystac ta zapinke z Gianta III

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

........

Ja wlasnie obmyslam jak wrzucic na rdzen radiator z CM Aero 7+ , juz go przycialem ale musialbym go jeszcze nawgwintowac a o tym nie mam zielonego pojecia... Hmm mysle jakby tu wykorzystac ta zapinke z Gianta III

to ja ci go nagwintuje, a ty mi dasz w zamian ten zestaw testowy :lol: :lol: :lol:

podaj jaka średnica gwintu ci odpowiada :?: :?:

a co do recenzji jest pr0

GOOD JOB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dzien dobry utrata gwary  

Dołączona grafika

Gdyby ktos nie wiedzial o co biega , to prosze sie dokladnie przyjzec koleczkowi od radiatora  :lol: (nie chce ktos sprzedac org.chlodzenia z Gigabyte?)

Nie wiem czemu odrazu utrata gwary, zmieniasz kołeczek i po sprawie. Zresztą jak ja oddawałem swojego Radka9700 do serwisu to miał je obydwa zjechane, porysowany :!: laminat aż do ścieżek w miejscu chipsetu, na pamiątkach były resztki kleju......a jak przyjechał z gwarancji to dostałem zwrot kasy, kupiłem radka z lepszym o/c i jeszcze zaoszczędziłem :D

........

to ja ci go nagwintuje, a ty mi dasz w zamian ten zestaw testowy :lol: :lol: :lol:

podaj jaka średnica gwintu ci odpowiada :?: :?:

a co do recenzji jest pr0

GOOD JOB

Ja zrobiłem bez gwintowania, przewierciłem radiator i założyłem plastikowe kołeczki od standardowego chłodzenia - trzyma się na nich już od roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi