Wu Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Problem na proc. T1,2. Nie wiem dlaczego po zainstalowaniu sterownika AGP i directa 8.1 wywala sie każdy program wykorzystujacy Direct3D.... Moze wiecie o co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Próbowałeś zmieniać stery od grafy ? Ewentualnie twoja grafa nie współpracuje dobrze z tą płytą, miałem coś takiego kiedyś (sypał się Direct3D) po wymianie grafy na taki sam typ tylko innej firmy zaczęło wsio biegać bez problemu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Próbowałeś zmieniać stery od grafy ? Ewentualnie twoja grafa nie współpracuje dobrze z tą płytą, miałem coś takiego kiedyś (sypał się Direct3D) po wymianie grafy na taki sam typ tylko innej firmy zaczęło wsio biegać bez problemu :wink: To był GF 2 MX 200 jakis no name. Próbowłem wymieniać wszystkie podzespoły i nic, wiec problem sprzetowy moge raczej wykluczyć. Faktycznie, może to być wina sterownika grafiki. Do tej pory instalowałem defaultowe sterowniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Nie no na tych z ME to jest tragedia zainstaluj jakieś dentki np:23.11 i wtedy zobacz powinno być spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...