Quill Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Mam problem nie wiem jak odblokowac mnoznik na mojej plycie. Chcialbym zeby mozna bylo to zrobic w biosie, bo nie chce grzebac przy zworkach. Zaktualizowalem bios ale to mi tylko dalo moznosc zmiany liczby ktora sie mnozy (u mnie 16X100) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Na prawde pochodzisz z planety Ziemia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 bweh, jaja sobie robisz? :lol: to nie amd :P juz tyle jestes na forum a takiej rzeczy nie wiesz :o W INTELU NIE DA SIE ODBLOKOWAC MNOZNIKA ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Mam problem nie wiem jak odblokowac mnoznik na mojej plycie. Chcialbym zeby mozna bylo to zrobic w biosie, bo nie chce grzebac przy zworkach. Zaktualizowalem bios ale to mi tylko dalo moznosc zmiany liczby ktora sie mnozy (u mnie 16X100) NIE DA SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x Czytaj FAQ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Kolejny stały uczestnik forum :oops: :oops: :oops: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 LOL i nic więcej... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Niech ktos zablokuje ten post bo tylko miejsce zajmuje :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 wg mnie to bedzie tekst dnia 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Nie wiem co powidziec. Moze tylko tyle ze moj duron 0.09 microna niezle sie kreci ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Nie mam pytań :D :D :D coś widze że nowi forumwicze są jeszcze tatalnie zieloni :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 "To mi dalo tylko mozliwosc zmiany liczby ktora sie mnozy" :lol: Staly uczestnik sluchajmy jego rad musi byc doswiadczony 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 ile razy można powtarzać: W PROCESORACH INTELA NIE DA SIĘ ODBLOKOWAĆ MNOŻNIKA. EOD! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Odnoszę wrażenie że niektórzy tylko czychają na czyjąć gafę aby się ponabijać. A czy napewno nie da się (bardzo dużym nakładem sił i środków) to radzę dobrze poszukać. Na tym forum był taki post z opisem odblokawania intela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Odnoszę wrażenie że niektórzy tylko czychają na czyjąć gafę aby się ponabijać. A czy napewno nie da się (bardzo dużym nakładem sił i środków) to radzę dobrze poszukać. Na tym forum był taki post z opisem odblokawania intela. Znajdz tego posta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Quill, zmień szybko swój nick, face, bo cię tu zamęczą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Mam problem nie wiem jak odblokowac mnoznik na mojej plycie. Chcialbym zeby mozna bylo to zrobic w biosie, bo nie chce grzebac przy zworkach. Zaktualizowalem bios ale to mi tylko dalo moznosc zmiany liczby ktora sie mnozy (u mnie 16X100) qwa nie po to tworzymy FAQ zeby wszyscy je olewali wczoraj bylo pytanie o odblokowanie mnoznika w celeronie wiec napisalem o tym w FAQu a tu dzis kolejny matol sie pyta o mnoznik w intelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 lololol, to bedzie faktycnie text dnia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Ehhh...ale i tak podkrecilem do 2.0 :D i narazie mam po 3dmarku 43 stopnie :D To chyba dobrze nie? Teraz powolutku do 2.2 :D KUWA! w 3Dmarku mialem 5800! MASAKRA! normalnie na 1.6 mam 5tysiecy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Odnoszę wrażenie że niektórzy tylko czychają na czyjąć gafę aby się ponabijać. A czy napewno nie da się (bardzo dużym nakładem sił i środków) to radzę dobrze poszukać. Na tym forum był taki post z opisem odblokawania intela. tak widzialem ten opis potrzebny byl mlotek klej tasma i jeszcze pare rzeczy polegalo to na tym ze celerona (slotowego) walnelo sie solidnie mlotkiem tak zeby sie polamal a nastepnie nalezalo go posklejac i jak wszystko sie dobrze zrobilo (walnelo mlotkiem i posklejalo) to procek dzialal i mozna bylo dowolnie zmieniac mnoznik niestety autorowi tamtego artukulu to sie nie udalo ale musze przyznac ze fajnie wygladal ten procek na plycie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Boshe... to ja sie czuje na tym forum jak lama, ale ten koles mnie powalil. (Wreszcie to ja sie posmialem, a nie wy ze mnie :lol: ) Bravo... txt dnia to to jest na pewno :D Ale masz dobrego konkurenta do txt dnia w osobie MeHow'a :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Heh dajcie se spokuj. Jezu kazdy moze czegos nie wiedziec. ja nie podkrecam proca codziennie, to moj drugi raz. Ciekawy jestem czy jak byliscie w moim wieku to juz tak perfekt wszystko umieliscie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Heh dajcie se spokuj. Jezu kazdy moze czegos nie wiedziec. ja nie podkrecam proca codziennie, to moj drugi raz. Ciekawy jestem czy jak byliscie w moim wieku to juz tak perfekt wszystko umieliscie? Tak, wszystko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Heh dajcie se spokuj. Jezu kazdy moze czegos nie wiedziec. ja nie podkrecam proca codziennie, to moj drugi raz. Ciekawy jestem czy jak byliscie w moim wieku to juz tak perfekt wszystko umieliscie? a ile masz lat ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 16 :D I jeszcze nie musze się żnąc na elektronice :D Dopiero zacząłem chodzić do liceum o prof. informatycznym :D Wszystko przede mną :D Aha i udało mi się pokręcić do 2239Mhz :D jak myślicie walić dalej? Po teście w 3Dmarku mam 46 stopni, a w windzie 40 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Mam problem nie wiem jak odblokowac mnoznik na mojej plycie. Chcialbym zeby mozna bylo to zrobic w biosie, bo nie chce grzebac przy zworkach. Zaktualizowalem bios ale to mi tylko dalo moznosc zmiany liczby ktora sie mnozy (u mnie 16X100) słów mi brak, :roll: otwierajc tego posta miałem mała nadzeje ze jednak ktoś dał rade to zrobić. Z dnia na dzien coraz lepsze pytania, jesze z kilka tygodni i mozemy zrobic ranking. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 16 :D I jeszcze nie musze się żnąc na elektronice :D Dopiero zacząłem chodzić do liceum o prof. informatycznym :D Wszystko przede mną :D Aha i udało mi się pokręcić do 2239Mhz :D jak myślicie walić dalej? Po teście w 3Dmarku mam 46 stopni, a w windzie 40 :D jak dla mnie 46 stopmi to starsznie duzo jak P4 [nie mówmy o AMD] Ja mam 1.6@2.4 i srednio 40stopni na box-owym coolerze, moze dlatego ze cpu mam posmarowane pasta titana o 75% zawartosci srebra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 16 :D I jeszcze nie musze się żnąc na elektronice :D Dopiero zacząłem chodzić do liceum o prof. informatycznym :D Wszystko przede mną :D Aha i udało mi się pokręcić do 2239Mhz :D jak myślicie walić dalej? Po teście w 3Dmarku mam 46 stopni, a w windzie 40 :D jak dla mnie 46 stopmi to starsznie duzo jak P4 [nie mówmy o AMD] Ja mam 1.6@2.4 i srednio 40stopni na box-owym coolerze, moze dlatego ze cpu mam posmarowane pasta titana o 75% zawartosci srebra. TIA 75% SREBRA WZBOGACONEGO URANEM . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 16 :D I jeszcze nie musze się żnąc na elektronice :D Dopiero zacząłem chodzić do liceum o prof. informatycznym :D Wszystko przede mną :D Aha i udało mi się pokręcić do 2239Mhz :D jak myślicie walić dalej? Po teście w 3Dmarku mam 46 stopni, a w windzie 40 :D jak dla mnie 46 stopmi to starsznie duzo jak P4 [nie mówmy o AMD] Ja mam 1.6@2.4 i srednio 40stopni na box-owym coolerze, moze dlatego ze cpu mam posmarowane pasta titana o 75% zawartosci srebra. TIA 75% SREBRA WZBOGACONEGO URANEM . tak pisze na opakowniu, co w tym jest nie wnikam fakt faktem ze temperatura cpu nie jest wyzsza niz 41stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 16 :D I jeszcze nie musze się żnąc na elektronice :D Dopiero zacząłem chodzić do liceum o prof. informatycznym :D Wszystko przede mną :D Aha i udało mi się pokręcić do 2239Mhz :D jak myślicie walić dalej? Po teście w 3Dmarku mam 46 stopni, a w windzie 40 :D jak dla mnie 46 stopmi to starsznie duzo jak P4 [nie mówmy o AMD] Ja mam 1.6@2.4 i srednio 40stopni na box-owym coolerze, moze dlatego ze cpu mam posmarowane pasta titana o 75% zawartosci srebra. TIA 75% SREBRA WZBOGACONEGO URANEM . tak pisze na opakowniu, co w tym jest nie wnikam fakt faktem ze temperatura cpu nie jest wyzsza niz 41stopni. Oka tak napisalem dla zartu . A pasta mimo tego ze tego srebra za duzo nie ma to jesy oka bo sam uzywam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Heh dajcie se spokuj. Jezu kazdy moze czegos nie wiedziec. ja nie podkrecam proca codziennie, to moj drugi raz. Ciekawy jestem czy jak byliscie w moim wieku to juz tak perfekt wszystko umieliscie? a co masz moze 8 latek.... ludzie, jeszcze zachowuje sie jak ciec!!! "mamusiu koledzy sie ze mnie smieja :lol: :lol: " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...