ocfatboy Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Witam Mam troszke stary sprzecik(maly serwerek) i chciałem się dowiedzieć czy jest możliwe odblokowanie mnożnika w PII 350 i w Celeronie 433??? Jeśli tak to w jaki sposób to zrobić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Dlatego, ze czerwony kolor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Nie ma takiej mozliwosci i nic nie zrobisz aby uzyskac taka mozliwosc, jest fabrycznie zablokowany i nie da sie obejsc tego. Koniec tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A mnie ciekawi w czym tkwi zablokowanie mnożnika w intelach że nie da sie go odblokować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 wiele ludzisków się nad tym gowi, aż dziw że nie bylko przez tyle lat wycieków z intela. póki co jest on zablokowany na amen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 hehe a ja mam pII 333 z odblokowanym mnoznikiem ;) niestety nie krecilem go hardkorowo, ale z tego co widze w bazie danych z www.overclockers.com to seria nienajgorsza do krecenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ech, ich było bardzo bardzo mało, może 0.000001% wszystkich procków. pomijalna ilość i najczęściej można je dostać jak już są stare i do kitu. kolekcjonerskie zabawki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...