lukasz1022 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 w tej nawet chwili piszac to mam na rdzeniu 72 stopnie to raczej nie normalne grafa nie byla nigdy krecona a teraz nawet dalem jej mniej radiator jest taki sobie ale w koncu z wiatraczkiem nie mam pojecia czy jest cos zepsute moze dioda padla i zle pokazuje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 jeśli chodzi bez problemów to możesz to olać, dopiero jak zacznie się wieszać to masz problem. na mojej www masz przykład jak znacząco obniżyć temperaturę GPU - cooler z celerona 566 na GF3Ti200, 10*C mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 e tam. normalka. każdy 4 Ti to grzałka. a 72c to chyba lekkie przekłamanie czujnika :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...