Klusek Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Chciałbym prosić o porade jaką płyte głównom zakupić która najlepiej będzie się nadawać do o/c :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 LOL i wszystko na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/search.php Poczytaj sobie forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Cholera ile razy mozna , krew zalewa !!! Przed zalozeniem topicu prosze zapoznac sie z regulaminem !!! Opcja "szukaj" jest dostepna bez zadnych opłat smiało mozna z niej kożystac !! P.S. Cholerny Abit NF-7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmys Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 nie bijcie go......... mi też czasem sie nie chce szukać-jak i wam pewnie ;-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 nawet nie napisal czy pod amd czy p4 albo k6-2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Polecam Abita BX6 , ma juz support dla FSb 100Mhz i niebieski bios :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 co mozecie mi powiedziec o gigabyte ga-7vt600l via kt600 mam standard bios i moge tylko fsb dac na 166 czy moze da sie wiecej a i mnoznik jak odblokowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 co mozecie mi powiedziec o gigabyte ga-7vt600l via kt600 mam standard bios i moge tylko fsb dac na 166 czy moze da sie wiecej a i mnoznik jak odblokowac ?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa masz i nie wiesz :?: dajcie spokoj!!! EOT - zamknac topic!! :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...