sharki9 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 od czasu do czasu zawiesi mi sie komp i to tak ze nawet klawiatura sie wiesza, procesor jest podkrecony celeron 633 na 790 wczesniej chodzil nawet na 950 stabilnie temperatura procka jest teraz 36 stopni jestem juz nawet po formacie :( ma tos jakis pomysl :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Może coś więcej od siebie :lol: Jaki system , sprzęt, grafa ipt... bo z tego co podałeś to wróżką nie jestem żeby coś poradzić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 plyta Abit VH6 grafika diamond viper v770 ultra pamiec 128mb sdram system winME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 zapomnialem dodac HDD segate 20GB podzielony na polowe na drugiej jest linux REDHAT narazie nieaktywny bo jestem po formacie i nie mam botmenadzera :) przez te restarty na partycji D w windowsie sa uszkodzone klastry tylko nie wiem czy to sa fizyczne czy tylko uszkodzone dane :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Po pierwsze zrezygnuj z WINME lepiej WIN98SE lub XP PRO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 odpal linuxa z boot disk'a i zobacz czy terz ci sie zawiesza poza tym zgadzam sie s hawkiem dlamnie 98 i 2kpro ruleezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 tylko ze na ME chodzil juz ponad rok na tym sprzecie i bylo wszystko ok pozatym na XP to mam troche za slaby sprzet :( i podejrzewam ze to nie wina systemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITI Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Cytat tylko ze na ME chodzil juz ponad rok na tym sprzecie i bylo wszystko ok pozatym na XP to mam troche za slaby sprzet :( i podejrzewam ze to nie wina systemu Wybierz Win2000. Uzywalem go na Cel 500 czasem @563 i wszystko chodzilo super :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 ale gry niewszystkie chodza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Ludzie - odczepcie się od ME. Od zawsze wszyscy się do niego przypierd.. a ja nigdy nie miałem z nim żadnych problemów !! Trzeba tylko chcieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 wiez tak sobie mysle ze przy 790 masz nagostrale 83 co daje chyba 41,4 na pci chyba ze wtedy juz jest dzielnik 1/3 ale wtedy by było tylko 27 wiec chyba nie wg mnie moze to być powodem twojego problemu i nie wiadomo czy to nie przez takie PCI masz bady na hdd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Cytat Gr00bY Mazur"]Ludzie - odczepcie się od ME. Od zawsze wszyscy się do niego przypierd.. a ja nigdy nie miałem z nim żadnych problemów !! Trzeba tylko chcieć chcieć nie znaczy móc. każdy ma swoje zdanie - dla mnie ten system jest zbyt przebajerowany (używam xp i to samo twierdze) i po prostu mi wszystko na nim wolniej chodzi. Wolniej niż na xp. Może to kwestja konfiguracji tego me. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Cytat Gr00bY Mazur"]Ludzie - odczepcie się od ME. Od zawsze wszyscy się do niego przypierd.. a ja nigdy nie miałem z nim żadnych problemów !! Trzeba tylko chcieć Rafał wcale nie dziwię ci się że tak mówisz i masz do tego prawo. Sam z własnego doświadczenia wiem że Me nie na wszystkich configach chodzi dobrze u ciebie jak widać jest OK. U mnie np.: się pier....i a u kumpla chodzi super już ponad półtora roku bez reinstalki, i może z pare razy zaliczył zwis. Więc moim zdaniem to trzba po prostu wypróbować. Moim zdanie sharki9 powinien wrzucić inny system i sprawdzić przecież to nic nie kosztuje no poza czasem :lol: Ale winy mozna też szukać w podkreconym procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Cytat Cytat Gr00bY Mazur"]Ludzie - odczepcie się od ME. Od zawsze wszyscy się do niego przypierd.. a ja nigdy nie miałem z nim żadnych problemów !! Trzeba tylko chcieć Rafał wcale nie dziwię ci się że tak mówisz i masz do tego prawo. Sam z własnego doświadczenia wiem że Me nie na wszystkich configach chodzi dobrze u ciebie jak widać jest OK. U mnie np.: się pier....i a u kumpla chodzi super już ponad półtora roku bez reinstalki, i może z pare razy zaliczył zwis. Więc moim zdaniem to trzba po prostu wypróbować. Moim zdanie sharki9 powinien wrzucić inny system i sprawdzić przecież to nic nie kosztuje no poza czasem :lol: Ale winy mozna też szukać w podkreconym procku To nie przez ME pisalem ze chodzil juz na ME i byl tak samo podkrecony i nawet na 950 i takich bajerow nie mialem ale zapomnialem dodac ze bwilem sie jeszzcze karta :) ale nie przetaktowalem jej powyzej niz wynikalo to z testow na stronkach nawet zanizylem troszeczke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Cytat Gr00bY Mazur"]Ludzie - odczepcie się od ME. Od zawsze wszyscy się do niego przypierd.. a ja nigdy nie miałem z nim żadnych problemów !! Trzeba tylko chciećWitam Popieram. ME to znacznie poprawione SE. Jesli chcemy usunac z niego te kilka problematycznych i dyskusyjnych "gadgetow" proponuje link: http://www.definition-software.com (program darmowy - dodatkowy cpl). -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Cytat ...To nie przez ME pisalem ze chodzil juz na ME i byl tak samo podkrecony i nawet na 950 i takich bajerow nie mialem ale zapomnialem dodac ze bwilem sie jeszzcze karta :) ale nie przetaktowalem jej powyzej niz wynikalo to z testow na stronkach nawet zanizylem troszeczke wiem wiem czytałem to ale spróbować nigdy nie zaszkodzi :wink: :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ludzie zasnówcie sie nad problemem jaki postawił Sharki9 a nie bedziecie sie teraz rozwodzic nad tym co jest lepsze 98se czy me to nie forum o oprogramowaniu i tak w ogole to sie zrobił straszny OT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Cytat ludzie zasnówcie sie nad problemem jaki postawił Sharki9 a nie bedziecie sie teraz rozwodzic nad tym co jest lepsze 98se czy me to nie forum o oprogramowaniu i tak w ogole to sie zrobił straszny OT racja troche odbieglismy od tematu :? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 no dobra, czy od ostatnich czasy nie kupiłeś, dołożyłeś jakiegoś spzętu? może poprostu system dostaje zwiechy z powodu driverów lub problemów ze sprzętem, wiem ze pisałeś że wcześniej chodziło ale może żeczywiście coś da do myślenia jak odpalisz na innym systemie :?: BTW. NA twoim configu Xp powinien chulać, chociaż win2k też nie jest zły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...