Kirk42 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Czesc! Mam Pytanie.. podobno są jakieś problemy z zalozeniem tego wentylatora na te plyte, czy obejdzie sie bez pilowania zapinki?? Prosze o pomoc bo jutro bede mial ten wentylator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 podpisuje sie dom tego pytania wlasnie skladam soebie kompa i bede miala plyte glowna Abita NF7-S(rev.2) proca mobile2500 i wlasnie zastanawiam sie nad coolerem chcialem kupic dokladnie tego ale podobno nie obsluguje on tej plyty:(( jesli tak to chyba kupie volcano 12+ extreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 problem jest jeden musisz ciac zapinke inaczej nie ma bata zebys zamontowal poprostu zapinka wchozi w kondensatory obok socketu (chyba ze sobie przelutujesz w inne miejsce kondens.. ;) ) aha i z tego co wiem musi byc rev.2 - ktora ma otwory wokol socketu inaczej nie zalozysz (zalmana sie przykreca do plyty) nie polecam vulcano 12, w porownaniu do zma7000 cu wysiada glosniejszy i mniej wydajny wiec nie ma co porownywac (sam sie przesiadlem z vulcano 11 na zalka i jestem oczarowany) a tak to innego problemu nie ma, wentyl wspanialy a tak na przyszlosc to wszystko jest juz na forum wiec SZUKAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Z tego co wiem to mozna zamocowac tego Zalmana po skosie do otworow wokol socketu i wtedy nie trzeba obcinac zapinki, nawet gdzies tu bylo zdjecie na forum. Poszperaj. W innym wypadku trzeba ciac zapinke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...