Neo_x Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 siemka. mam taki problemik.. mianowicie.. posiadam filmy svcd.. i on otwiera mi sie w jakis dziwnych rozmiarach w np: bestplayerze bo chce dodac napisy.. jezeli go otworze w media player classic to rozmiar jest ladny tylko nie mozna dodac napisow bo wyskakuje blad ze do directx, realplayer i quicktime nie mozna dodac napisow.. mialem kiedys jakis ruski kodek mpeg :P i wszystko bylo ladnie :D ale teraz po formacie sie zrobil problem :) jesli chodzi o kodeki to mam zianstalowane ace mega codec pack pro :) dajcie jakies przyklady kodekow na ktorym to bedzie dzialalo w normalnych rozmiarach na bestplayerze :) pozdrawiam:) thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Poszukaj w googlach kodeka EMpgDec20.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nie dziala mi na tym :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...