Skocz do zawartości
Wujek_Dobra_Rada

cichy zasilacz + obudowa - pomocy !!

Rekomendowane odpowiedzi

ale czy to na pewno bezgłośne zasilacze, po przeczytaniu niektórych opinii osób które je zakupiły mam pewne wątpliwości. mi zależy na na prawdę bezgłośnym (mam zamiar zrobić sobie wodne chłodzenie procka) a niektóre zasilacze są porównywane do suszarek i odkurzaczy :-//

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale czy to na pewno bezgłośne zasilacze, po przeczytaniu niektórych opinii osób które je zakupiły mam pewne wątpliwości. mi zależy na na prawdę bezgłośnym (mam zamiar zrobić sobie wodne chłodzenie procka) a niektóre zasilacze są porównywane do suszarek i odkurzaczy :-//

Nie, to nie są bezgłośne zasilacze. Za to np. ten oraz ten (ma być dostępny od sierpnia) są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie, ale cena rzuca na kolana :-( mi nie zależy, aby była całkowicie bezgłośny, bo zdaje sobie sprawe. że taka przyjemność słono kosztuje. Po prostu szukam solidnego i cichego zasilacza za rozsądne pieniądze.

Ma ktoś taki albo może polecić jakiś model??

Na razie przymierzam się do: Chieftec HPC-360-202

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A fire wire ( złącze 1394 ) to taka magistrala dzieki której możesz łączyc z kompem różne układy peryferyjne ( z tego co wiem to mogą to być kamery, aparaty cyfrowe, TV, czy jakieś pamięci)

Podobno Fire Wire i USB mają wspólne korzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A fire wire ( złącze 1394 ) to taka magistrala dzieki której możesz łączyc z kompem różne układy peryferyjne ( z tego co wiem to mogą to być kamery, aparaty cyfrowe, TV, czy jakieś pamięci)

Podobno Fire Wire i USB mają wspólne korzenie.

ok, dziex

A jakaś tania i dobra obudowa to tego zasilacza chiefteca ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro szukasz obudowy i zasilacza to mzoe odrazu dobrze zainwetwowac na lata w taka obudowe:?

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11234

Posiadam dokładnie tą obudowę, będzie ona dla ciebie idealna. :)

A zasilacz neotec 420W http://www.discotech.waw.pl też idealny. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi