robocat Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 zmeczony jestem oczekiwaniem na ten nowy blok z mcs wiec zdecydowalem ze kupie nuka n2 v2 bo nigdy nie uciekne od tego cpc ktore teraz mi dziala odziwo bez awarii i tutaj pojawia sie problem bo wiem jak wygladaj te kućće taki zwykle choinkowe ale nie mam pojecia zielonego jak wygladaja szybkozłącząki nakręcane oraz króćce wtykowe wogole jak to sie montuje ? co latwiejsze w montarzu ? i co bezpieczniejsze ? bo wiem ze na choinkach to moge sobie zalozyc opaske plastikowa i juz jest jakies zabezpieczenie a tu to niewiem co zapewnia bezpieczenstwo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 zaraz ktos sie mnie czepi ze nie kozystalem z szukarki kozystalem.... pare tematow znalazlem i nadal nie wiem na dziendzisiejszy nie bede sie pieprzyl tylko wezme sobie choinke ale poczekam jeszcze moze ktos cos napisze madrego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ja preferuje choinki 12mm - dobre do wezy 12/16 i sa bezpieczne (z cybantami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Sam też uzywam choinek (mam DD maze4) i jestem bardzo zadowolony wiec polecam :) wg mnie najlepsze rozwiazanie dla calego ukladu to wlasnie choinki poniewaz nie dosc ze sa wcisniete weze na nie to jeszcze sa zabezpieczone cybantami. Nie stosuj plastikowych zaciskow i bedziesz miec duza pewnosc ze prawdopodobienstwo wycieku zostalo zminimalizowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no tak ale te metalowe pono uszkadzaja weza co wydaje mi sie calkiem prawdopodobne na cpc mam plastiki i od listopada wszystko ok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 mate ma metalowe, ktore nie uszkadzaja wezy to raz. a dwa - plastikowe zaciski elektryczne sa bardzo dobre i bez sciem, ze tak nie jest. jedne i drugie zle zalozone sie nie sprawdza. zreszta poogladaj galerie posiadaczy wc i zobacz co ludzie maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 weź choinki 16 wciśnij na nie wąż id12 i teoretycznie obejdziesz się bez zacisków :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 tylko jak wezmie waz 12/15 to moze mu weza po pewnym czasei rozerwac :| generalnie kazdy cybant jak scisniesz nim weza to sie na nim odgniecie i czasem trzeba ta koncowke potem przyciac, ale jak dla mnie to takie zgniecenie weza gwarantuje szczelnosc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Bez przesady, chyba warto odzalowac pogniecenie wezna na korzysc gwarancji ze nie bedzie wycieku :) Choinki choinki i jeszcze raz choinki :) + cybanty ofkors :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 dokldanie w koncu jak sie raz zlozy to nie rozkladasz tego codziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ayem> Zgadzam sie, w koncu to nie klocki lego :P Ale np ja niedługo bede musial rozebrac swoje WC, lubie przy tym grzebać, no ale cóż :] Po prostu dokupie weza znowu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 zostaw sobie 2-3 cm rezerwy na wezach i bedizes mogl przycinac po tym centymetrze na rozlozenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Az tak czesto nie bede rozkrecac WC :) Za jakis czas bedzie to konieczne, bo buduje nowa obudowe (od podstaw), bede musial wiec to wszystko wymierzyc itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 dzieki za pomoc biore choinki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ja sie podłącze, bo temat mniej więcej podobny. Znacie jakiś sklep internetowy z hydrauliką (króćce, trójniki, itp) Google wywalają mi wszystko tylko nie to co szukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Tez bym chetnie z takiego skorzystal, bo u mnie w okolicy nie moge tego dostac :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 http://www.pneumatyka.sklep.pl/sklep.php/do/pg/id/8 http://www.bimen.com.pl/ Solostaron w Lublinie na ul. Rusałki jest mały sklepik hydrauliczny, w którym można wszystko dostać, albo zamówić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...