pcmax Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Witam co mozna zrobic ciekawego w noki 6310i??? jakies dodatki sztuczki piszcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 sprzedac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 dlaczego!??? jest dobra komorka!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 glupie pytanie glupia odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 heheheh bardzo smieszne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 o jeny! np. zmienic panel, wgrac nowe oprogramowanie, zmienic kolor diod jezeli niebieskie ci nie odpowiadaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 mozna rzucic nia o sciane i sprawdzic czy dziala :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 o jeny! np. zmienic panel, wgrac nowe oprogramowanie, zmienic kolor diod jezeli niebieskie ci nie odpowiadaja.Raczej bardzo mało się da zrobić. Ale to świetny telefon i nic nie trzeba zmieniać w nim 8) Jeśli chodzi o panel, to nieoryginalne są tak ohydne, że telefon wygląda jak zabawka dla dzieci. A diody zawsze można zmienić, ale po co. Dobry telefon - nie ma co ruszać :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 telefon jest zajebisty i zmieni o tylko jak stanieje cos pokroju sx1 lub p900. dla mnie on ma all co trzeba. a kolorowy wyswietlacz?? po co to komu? mialem 6610 i zmienilem bez wachania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 JEst jeden z najlepszych telefonów jakich miałem, bateria super trzymała nawet do 2 tygodni. Posiada wszystkie MI potrzebne funkcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MR.HAHN Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Mozna ja wlazyc do wody i zobaczyc czy porazi cie prad lub mozesz ja uzyc na budowie jako cegle mowie ci sprobuj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Owszem zgadzam sie z opinia Luk@s ale kolega ktory zakładał te forum pytał co mozna zmienic to mu napisałem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Panowie mam bytanie troche z innej beczki. Ile max smsów można trzymać w skrzynce odbiorczej :?: Chodzi oczywiście o nokie 6310i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Zdaje mi się że tyle ile ma się na SIM+150. Ale pewności nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ~150 one sie zapisuja do pamieci telefonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Najpierw na SIM a jak się zapcha, to potem do telefonu. Jak nie wierzysz to zobacz że niektóre smsy się otwierają od razu, a na niektórych pisze "otwiera wiadomość" i po jakiejś sekundzie się otwiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 racja moj blad, myslalem ze one od razu na telefon sie zapisuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 u mnei all sie otwiera od razu, nie mam zadnego textu w stylu "otwieranie wiadomosci" ani na swojej z softem 5.22 ani u Tatusia z softem 4.z groszami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jako że sie dyskusja o tym świetnym modelu trochę rozpoczęła to zadam pewne pytanie: jakie baterie nieoryginalne polecacie :?: Bo planuję kupno jakiejś i zastanawiam się co wybrać. Chyba Forevery są dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Powiem tylko tyle: Nokia 6310i to jeden z najlepszych modeli telefonów jakie kiedykolwiek wypuściła fińska Nokia. Mam go i dłuuuugo nie zmienię, bo i po co mi jakieś kolorowe wyświetlacze, mmsy i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły? Telefon służy do dzwonienia, a nie do zabawy. A oryginalna bateria litowo-polimerowa jest nie do zdarcia. To tyle na temat tego telefonu od użytkownika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 mam pytanie czy jest moze mozliwosc wgarnia softu ktore zdejmie to ograniczenie liter w pisaniu smsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Powiem tylko tyle: Nokia 6310i to jeden z najlepszych modeli telefonów jakie kiedykolwiek wypuściła fińska Nokia. Mam go i dłuuuugo nie zmienię, bo i po co mi jakieś kolorowe wyświetlacze, mmsy i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły? Telefon służy do dzwonienia, a nie do zabawy. A oryginalna bateria litowo-polimerowa jest nie do zdarcia. To tyle na temat tego telefonu od użytkownika :D 966264[/snapback] podpisuje sie pod tym obydwiema rencami :lol: pcmax,o jakich ograniczeniach mowisz ? ,chyba nie o tym liczniku znakow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 to jest dct4, a tam ciezko wgrac nowy soft, musisz miec boxa, minimum to chinol A są gry Java na 6310i ? Ma ktos te obudowy podrobione z Allegro po 20-30zl, lezą dobrze na telefonie,bo mam zamiar kupic,ale waham sie pomiedzy oryginalem, a jakas srebrna podróbką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...