krych Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 zdecydowałem się na Radeona 9600XT. którego wybrać: HIS'a czy szafirka :?: czy to bez większej różnicy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 sapphir to juz jest marka!!! wez go! w hisie ciezko trafic na dobra karte do krecenia chciaz mialem juz hisa 9600non pro i krecil sie nieziemsko!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ale ja Ci proponuje w tej cenie ASUSA http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11444 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krych Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ale ja Ci proponuje w tej cenie ASUSAhttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11444no tak, tylko, że ten ASUS kosztuje 759 zł, a ja Sapphire'a biorę za 669 zł różnica jest w cenie [100zł] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no to chyba mowisz o swoim sapphirku w wersji pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krych Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 XT, w wersji 128MB/128BIT (Atlantis) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 kup gigabyte lub sapphire, inne firmy sie nie liczą po odejściu herca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krych Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 też tak uwazam, że Sapphire to marka chociaż kupon na HL2 jest tylko w wersji Ultimate :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 chociaż kupon na HL2 jest tylko w wersji Ultimate :cry:eeeee???? ze co???? u mnie byl kupon w wersji 9600XT lite box :P :P ogolnie z kartki jestem dosc zadowolony, takze polecam ci jej zakup :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 za tyle kasy to kupic mozna R9800SE @9800 - pokazcie mi aplikacje w ktorej 9600XT wygra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Bezsensu, tu piszecie, że poza Szafirami i Gigabajtami nic się nie liczy..a Hisy?!(w innym temacie dostałem odp., że są równie dobre) Eh, i jak tu wierzyć ludziom :\\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...