[ HAIZ ] Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Czy do Samsunga X100, istenieje mozliwosc podlaczenia aparatu? Czy takowy wogole istnieje? Bardzo mi sie spieszy, jutro chce kupic tego fona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Haiz ... człowieku ja tez patrzyłem na aparat ale tee wszystkie aparaty maja jedna wade so do D### no i co na to poradzic kup lepiej coś inniejszego ... aby żeby było czym sie pobawić , zresztą te przyczepialne aparaty szybko się gubią ( wiem to z doświadczeń ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Cos mi sie wydaje, ze do x100 niema doczepialnego aparatu, bo po coz w takim wypadku bylby komu x600 (pomijajac ze x600 ma irde) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 "]Cos mi sie wydaje, ze do x100 niema doczepialnego aparatu sam sobie odpowiedziales :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...