model1 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Mam Athlon XP 2600+ i CoolerMaster chcę wymienić colera bo w tym coś ciąle trzeszczy zgrzyta Chcę cos kupić w rozsądnych pieniądzach i żeby nie zgrzytało przez dłuższy czas wentyl tak do 70-100 zł. Co sądzicie o Thermaltake® Volcano 10 na athlona 3400+??? A może Thermaltake® SilentBoost także na Athlona 3400+ a może polecicie coś w miarę taniego na athlona 2600+??? Tylko żeby było dobre! A może tak coś z zapasem na Athlona 2800+ -3200+ żebym miał chłodniej :?: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 pentagram cq-80cu mam i jest niezły możesz też <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> model cq-92cu ,około 100zł , albo spróbuj wyrwać coś z allegro (zalman 7000al-cu) też super nawet lepszy od wymienionych na wstępie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 pentagram 92 jest wydajniejszy i tańszy. 75 zł chyba kosztuje. albo używany volcano 7+, zalman 7000 nie wszędzie wejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model1 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Podajcie adres sklepu w którym będę mógł go zakupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model1 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 chodzi o tego pentagrama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A proncie bardzo... http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=2528 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model1 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Jaki w końcu brać ale żeby pasował na moje mobo!!! Jaki z pentagrama? cq-80cu czy może cq-92cu ??? tan pierwszy jest z deka droższy :-( TYLKO NA MOJE MOBO MA PASOWAĆ a tak po za tym to nic nie będzie zgrzytało przez dłuższy czas??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model1 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A tak po za tym to na komputroniku nie ma cq tylko jest qc no to jest dobrze to o ten wam chodziło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 1. zamiast pisac posty jeden pod drugim używaj edycji już istniejacego 2. tak chodzilo o ten wlasnie pentagram www.pentagram.pl a kupić go można prawie wszędzie, np.: www.cooling.pl www.angela.pl cooling sprzedaje po 108zł, a w angeli maja tez pod nazwa cooltek za 99zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Mialem taką płyte jak twoja i zadnego konkretnego coolera tam niewlozysz, a o pentagramie czy zalmanie to zapomnij. Ta płyta ma tak blisko kondensatory ze nic tam nie wsadsz, chocial mozesz sprobowac jakies igloo bo one są dosyć wąskie i powinny wejść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Mialem taką płyte jak twoja i zadnego konkretnego coolera tam niewlozysz, a o pentagramie czy zalmanie to zapomnij. Ta płyta ma tak blisko kondensatory ze nic tam nie wsadszserio? wyglada w miare ok tutaj znalazlem jej zdjecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Sory to ja model1 tylko zlikwidowali mi konto i musiałem założyć drugie! To co co mam zrobić w tej sytuacji??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...