nicniekumam Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 w punktach po koleji napiszę co robiłem i co się stało -chciałem mieć na 2 kompach sdi -zainstalowałem sdi na kompie A -połączyłem scrosowaną skrętką kompy -sieć i net działał bez zarzutów -awaria windy w kompie A -format kompa A i instalka windy 98 -instalacja sdi na kompie B -połączenie -w kompie A nie da się włączyć 'Całej sieci' - nie widzi ani siebie w sieci ani kompa B -komp A działa normalnie co się stało? podejrzewam że zmieniły się ustawienia karty sieciowej po formacie w kompie A ale nie wiem dokładnie! jak to naprawić??? oba kompy pod win98 czy jest sens na sprzęcie pII350MHz 128(64)MB RAM instalować XP? wtedy poradziłbym sobie może... prosze o w miarę dokładną odpowiedź - muszę to zrobić do jutra(środa) rano !!! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicniekumam Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 no fajnie że mi ktoś odpowiedział :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 wiec moze ja sie podepne ;-) wiec mam "dziwny" problem z polaczeniem 2 komputerow (obydwa pod win 2000 prof) problem tkwi w tym ze w komputery sie nie widza w sieci dopoki nie uruchomie firewall'i ??!!?? (firewall'e sa tak config ze dla "swoich" ip przepuszczaja wszystko) Moze ktos ma pomysł jak to rozwiazac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...