mars77 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 dobre beda pod Abita NF7-S rev2.0 i Bartona@3200+? Ciezko dostac bez "A" teraz a jestem ciekaw czy mozna je troche podkrecic(bez szalenstw i modow) na niskich "tajmingach" wie ktos moze tez na jakich sa kosciach i co mozna z nich wycisnac teoretycznie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Teoretycznie to powinny isc do 220 CL2 6-3-2 ale: - pamieci na winbondach CH-5 to loteria jesli idzie o OC - 512MB moduly potrafia robic niezle cyrki na NF7 Po prostu dopuki nie sprawdzisz to nic nie bedziesz wiedzial Upadate: Troche sie rozpedzilem, zakladam ze mowiles o kosciach HyperX, jak mowisz o zwyklych to raczej zapomnij o ostrych timingach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 oczywista HyperX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 oczywista HyperX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Popieram Hipa z tymi ramkami to moze byc loteria glownie z powodu pojemnosci - nigdy nie zgadniesz jak beda dzialac 2x512 na nF2, poza tym CH-5 tez do krolow OC nie naleza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 2x512 roznie dziala zalezy jak je ustawisz przynajmniej tak jest na epox 8rda rev 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Jakie 2x512 nie beda sprawialy problemow? czy moze kazde 1GB bedzie sprawial problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Jakie 2x512 nie beda sprawialy problemow? czy moze kazde 1GB bedzie sprawial problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Nikt nie da Ci konkretnej odpowiedzi, musisz wziąśc po prostu pamieci włożyc w mobo i zobaczyć, to plyta to inne zwyczaje po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 fajnie miec i sobie potestowac 1GB w dualu ale gdzie-nie mam takiej mozliwosci-moze ktos robi to czesciej w serwisie albo w sklepie i wie ktore najczesciej odmawiaja a ktore najrzadziej sie krzacza.ja mialem Twinmosy2x256,bylo mi za malo i chcialem Duala 2x512-teraz mam Geile UPL500MHz ale one to raczej do Intela sa i myslalem zeby zmienic na te HyperX 400MHz bo ludzie chwala-to pytam:-)) Ogolnie sam nie wiem jakie beda dobre dla mnie,zaraz ktos wyskoczy z WinbondamiBH5-ktorych raczej dostac juz nie mozna:-) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 fajnie miec i sobie potestowac 1GB w dualu ale gdzie-nie mam takiej mozliwosci-moze ktos robi to czesciej w serwisie albo w sklepie i wie ktore najczesciej odmawiaja a ktore najrzadziej sie krzacza.ja mialem Twinmosy2x256,bylo mi za malo i chcialem Duala 2x512-teraz mam Geile UPL500MHz ale one to raczej do Intela sa i myslalem zeby zmienic na te HyperX 400MHz bo ludzie chwala-to pytam:-)) Ogolnie sam nie wiem jakie beda dobre dla mnie,zaraz ktos wyskoczy z WinbondamiBH5-ktorych raczej dostac juz nie mozna:-) pozdr Hehehe... ludzie chwala KHX 3200 bo one byly na BH-5 :D, te 3200A sa juz na CH-5 i nie tak dobrze sie kreca jak wczesniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...