xavier84 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 prosze o pomoc zainstalowalem sobie tego ani vira i niewiem jak go skonfigurowac by dzialal mi net. Jak ktos by mi pomogl to bede wdzieczny najlepiej optymalna konfiguracje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier84 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 moze zapodacie jakis link??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Zone Alarm to chyba jednak firewall a nie antywirus ?? (Wersja PRO ma chyba antywira ale jeżeli masz legalną wersję PRO to powinieneś mieć też instrukcję ;-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier84 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Mam legalna wersje a co do instrukcji to mialem przeprowadzke no i sie gdziesz zawieruszyla!!!!! Ale i tak instrukcje mialem po angielsku bo przywiozlem z zagranicy:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Wyślij mejla do producenta. Powinni ci wysłać kopię instrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier84 Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Wyślij mejla do producenta. Powinni ci wysłać kopię instrukcji. wyslalem i jest wszystko si:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...