Skocz do zawartości
Szymoon

wynajem mieszkania w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie dosc niecodzienne pytanie, na ktore mam nadzieje nie dostac odpowiedzi z adresem google.

Mianowicie szukam mieszkania do wynajecia w Warszawia (dzielnica Mokotow, Ursynow raczej) juz jakis czas - cena do 1000zl, ma miec 2 pokoje i nie byc stara rudera. No ale szukanie jest troche malo efektywne, na kilkanascie znalezionych ofert, ktore byly calkiem ciekawe, zadna nie byla aktualna - kiedy juz zadzwonilismy do agencji, ktora te oferty dawala (sami oddzwonili z zaledwie jedna, ktora spelnia podane wymagania). Jest masa agencji i masa roznych stron z ofertami wynajmu mieszkan, przekopanie sie przez to wszystko jest bardzo meczace i zabiera mnostwo czasu. Dlatego chcialem sie spytac, czy wiecie w jaki sposob najefektywniej wynajde interesujace mnie mieszkanie wsrod tego gaszczu ? Moze sa jekis strony, ktore szukaja ofert wsrod kilku agencji, moze ktos oferuje takie uslugi, a moze ktoras z agencji jest przez was polecana ?

Jesli ktos moze mi pomoc, to bede wdzieczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno najlepiej jest wybrać się rano do miasta,w którym chce się studowac z cała ekipą, zakupić gazetę (lokalną), wybrać interesujące oferty, podzwonić, a potem oglądać wszystko i załatwiać formalności. Mój kumpel tak zrobił, a szukał mieszkania dopiero w połowie września....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi