Szymoon Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Mam takie dosc niecodzienne pytanie, na ktore mam nadzieje nie dostac odpowiedzi z adresem google. Mianowicie szukam mieszkania do wynajecia w Warszawia (dzielnica Mokotow, Ursynow raczej) juz jakis czas - cena do 1000zl, ma miec 2 pokoje i nie byc stara rudera. No ale szukanie jest troche malo efektywne, na kilkanascie znalezionych ofert, ktore byly calkiem ciekawe, zadna nie byla aktualna - kiedy juz zadzwonilismy do agencji, ktora te oferty dawala (sami oddzwonili z zaledwie jedna, ktora spelnia podane wymagania). Jest masa agencji i masa roznych stron z ofertami wynajmu mieszkan, przekopanie sie przez to wszystko jest bardzo meczace i zabiera mnostwo czasu. Dlatego chcialem sie spytac, czy wiecie w jaki sposob najefektywniej wynajde interesujace mnie mieszkanie wsrod tego gaszczu ? Moze sa jekis strony, ktore szukaja ofert wsrod kilku agencji, moze ktos oferuje takie uslugi, a moze ktoras z agencji jest przez was polecana ? Jesli ktos moze mi pomoc, to bede wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 http://www.oferta.com.pl/ Znajomy zamieścił tam ogłoszenie że szuka na wynajem, od razu dostał z 10 ofert:) i w tydzień znalazł podobne mieszkanie na Woli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Podobno najlepiej jest wybrać się rano do miasta,w którym chce się studowac z cała ekipą, zakupić gazetę (lokalną), wybrać interesujące oferty, podzwonić, a potem oglądać wszystko i załatwiać formalności. Mój kumpel tak zrobił, a szukał mieszkania dopiero w połowie września.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...