Pinioo Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Od pewnego czasu zaczął mi się komp jebac . Podkręciłem go jak w opsie i działał przez miesiąc . A teraz mu odjebuje. Resetuje się zawiesza , programy nie odpowiadają . Czytałem gdzieś że twardziel może wymiękł , albo sprawa napięcia procka Proszę o pomoc !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdn Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Sa dwie mozliwosci: albo popsul sie dysk i IDE albo pamiec RAM :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Sa dwie mozliwosci: albo popsul sie dysk i IDE albo pamiec RAM :( jak dal mnie jest 1 mozliwosc ;] lato - temp skoczyla o kilka stopni w gore i stad zwiechy , odkrec troche proca i jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdn Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 jak dal mnie jest 1 mozliwosc ;] lato - temp skoczyla o kilka stopni w gore i stad zwiechy , odkrec troche proca i jazda Bez przesady - Intel to nie AMD zeby sie grzal w takie "lato" jakie mamy teraz :) Poza tym to jest celeron 1.7@2.0 wiec nie powinien sie grzac. Ja mam 2.8Ghz@3.5GHz na standardowym wentylu i smiga OK. Pozdrawiam adamdn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 jak dal mnie jest 1 mozliwosc ;] lato - temp skoczyla o kilka stopni w gore i stad zwiechy , odkrec troche proca i jazda Bez przesady - Intel to nie AMD zeby sie grzal w takie "lato" jakie mamy teraz :) Poza tym to jest celeron 1.7@2.0 wiec nie powinien sie grzac. Ja mam 2.8Ghz@3.5GHz na standardowym wentylu i smiga OK. Pozdrawiam adamdn nie boj ;] nie takie chece widzailem P4 2,66GHZ znajomego ma 70C w idle w takie upały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdn Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ja nie mam takich problemow - na 2.8Ghz mam teraz 40 C a podczas wykorzystywania proca "jedyne" 47 C. Odczyt z plyty w biosie i niezaleznymi czujnikami. Nie wydaje mi sie zeby to byla sprawa tego. A najlepiej zmniejszyc taktowanie i sprawdzic - ja obstawiam ze to nie wina podkrecania :) Pozdrawiam adamdn P.S. Moze to wina jakiejs dziwnej serii?? Ja mam - o ile dobrze pamietam SL6WJ (moge sie pomyslic gdyz ostatnimi czasy mialem juz zbyt duzo prockow przed oczyma :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek1605 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 sprawdz podzespoly posiadajace pamiec grafe ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...