symbiont Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Mam takie nietypowe zapytanie... wie ktos moze cos o projektach cos na styl Seti@home. Biega mi o projekty realizowane obecnie w biologii molekularnej, modelowaniu klimatu, czy szukaniu szcepionki na raka, itp... Liczenie SETI nie ma chwilowo sensu bo przynajmniej 50% uczestnikow projektu dostaje juz wczesniej przerobione WU a ja przynajmniej narazie klade mocz na takie cos!! Jak do projektu wlacza ten RTeleskop w Australii ktory zaspokoii zapotrzebowanie 540 000 Setimaniakow to wroce chyba ze ktoras z waszych propozycji mi sie spodoba :). Zapodajcie linek/ki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 szczepinka na raka byla lipna po pierwsz klient tylko graficzny nie bylo tekstowego po drugie tylko dla windowsa po trzecie nikt nie wiedzial jak sa naliczane punkty ja tam wole seti przynajmiej porjekt ma rece i nogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 aaa jeszcze jedno wiecie ze kiedys firma od UD dawala kase za liczenie ich pakietow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 aaa jeszcze jedno wiecie ze kiedys firma od UD dawala kase za liczenie ich pakietowszkoda ze wczesniej nie wiedzialem :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 mimo wszystko daj mi linek do szczepionki obczaje jak to wyglada i wyraze moja opinie (moze sie cos zmienilo) jak znasz jakies inne projekty to tez mozesz zapodac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 przecież masz na głównej stronie tweak-a zakładkę UD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 przecież masz na głównej stronie tweak-a zakładkę UDnie uwidzialem dziekii :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...