kamienbo Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 jeśli ktoś zna może te karty to był bym bardzo wdzięczny za podpowiedz, bo noszę się z zamiarem rozbudowy mojego statku i nie moge się zdecydować :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 jeśli ktoś zna może te karty to był bym bardzo wdzięczny za podpowiedz, bo noszę się z zamiarem rozbudowy mojego statku i nie moge się zdecydować :wink: Mam tą pierwszą i jest (ehm. była) całkiem niezła. Ale GeForce 256 jest szybszy od TNT2 Ultra, więc raczej nie masz się co zastanawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 gf jest om niebo lepshy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 GF zawsze bedzie lepszy od TNT2. Tyle że z GF256 mogą być problemy (zasilanie) więc może lepiej GF2GTS/PRO/Ti lub nawet dobry MX :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 mam ta pierwsza i jestem z niej zadowolony da sie niezle podkrecac mam ja podkrecona z 150/180 do 180/205 i chodzi stabilnie co do tej drugiej to nie wiem bo sie nia niebawilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Jasne ze gf, jak ma ddr to nie ma co sie zastanawiac. T&L to podstawa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Bezwzględnie: GeForce 256 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 geforce nawet bez ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 mam ta pierwsza i jestem z niej zadowolony da sie niezle podkrecac mam ja podkrecona z 150/180 do 180/205 i chodzi stabilnie co do tej drugiej to nie wiem bo sie nia niebawilem :) To moja rivka tnt2pro ze standardu 142/140 chodzila stabilnie na 195/207 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...