Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam! Od ponad roku mam tą płytę! (Abit Kd7-RAID) I chciałbym się zapytać czy poszedł by na niej BARTON 2500+ ? I mile widziane wypowiedzi , co sadzicie o tej płycie, czy jest dobra ? Zła? Jakie sa plusy ? minusy ? Pytanie no. 2 Które bardziej opłaca isę kupić ? Bartona 2500+ Czy Bartona 2500+ Mobile ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ad1 Czlowieku skoro masz ja od ponad roku to chyba doskonale wiesz jakie ma plusy minusy i czy jest zle. Musisz chyba miec o niej jakies zdanie. LOL AD2 Zalezy co dalej zamierzasz robic z tym prockiem. Jezeli nie zamierzasz krecic go to po CHOLERE ci B2500+ Mobile, wystarczy ci zwykły (poznije łatwiej go opchniesz jak bedziesz modernizował sprzet).. P.S. Bylo o tym przynajmniej kilka topikow o tych prockach poszukaj a nie zakladasz JUZ 3 topic, kazdy tak samo beznadziejny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam! Od ponad roku mam tą płytę! (Abit Kd7-RAID) I chciałbym się zapytać czy poszedł by na niej BARTON 2500+ ? I mile widziane wypowiedzi , co sadzicie o tej płycie, czy jest dobra ? Zła? Jakie sa plusy ? minusy ? Pytanie no. 2 Które bardziej opłaca isę kupić ? Bartona 2500+ Czy Bartona 2500+ Mobile ? :lol: na stornie abit.com.tw wybierasz język polski i masz pięknie opisane co pójdzie na tej płycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 pfff chodzi mi o to co o niej sadzicie ? wymieniac ja ? czy moze jeszczre troche u mnie zostac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...